Til hovedinnhold

Storlansering av Sony Ericsson Walkman-mobiler

Walkman-serien til Sony Ericsson har de siste tre årene vært med på å gjøre det enklere og bedre for deg å høre på musikk på mobilen. Nå lanserer mobilprodusenten tre nye modeller i den populære serien, samt flere headsett og trådløse stereohøytalere.

 

De nye musikkmobilene har blitt døpt W902, W595 og W302, og lanseres i forbindelse med at den første Walkman-mobilen fra Sony Ericsson så dagens lys for tre år siden.

 

Bedre musikkopplevelse

Sony Ericsson har stor tro på at de nye Walkman-mobilene og tilbehøret vil gi deg en bedre musikkopplevelse på mobilen.

 

- Sony Ericsson har til nå solgt over 77 millioner Walkman-telefoner siden den første modellen ble lansert i 2005, og har hele tiden drevet markedet for musikkmobiler, sier National Account Manager Erik Sandsmark i Sony Ericsson i en pressemelding.

 

– Denne nye serien av telefoner og tilbehør representerer det mest spennende til nå og byr på enda bedre musikkopplevelse. Dette skal hjelpe oss å forankre denne posisjonen, sier han

 

W902 – For den kravstore

Sony Ericsson har omsider laget en musikkmobil som tilsynelatende også har et godt mobilkamera. På W902 får du nemlig både en god musikkspiller og et 5-megapiksel kamera med autofokus, bildestabilisator og 16x digital zoom på mobilen. I tillegg har 3G-mobilen de fleste andre funksjonene du forventer av en mobil i toppklassen.

 

- Hvis du elsker musikk, men ikke vil utsette noe på bildekvalitet eller video, har vi nå brukt vår ekspertise som spesialister på musikkmobiler ved å gi brukerne en ekte multimedia-opplevelse på denne nye telefonen. W902 er en av våre telefoner som yter aller mest hittil, og den er perfekt for de som vil ha alt, sier Ben Padley, Sjef for musikk i Sony Ericsson.

 

Artikkelen fortsetter under bildet.


Sony Ericsson W902.
 

W595 – Trådløs overføring av musikk

Sony Ericssons W595 er en mobil i mellomklassen som minner designmessig mye om den populære W580. Denne 3G-mobilen har imidlertid et 3,2-megapikselkamera, ekstra jack-utgang slik at du kan dele musikken din med andre, og stereo Bluetooth som kan gjør at du kan koble til de nye trådløse høyttalerne.

 

I tillegg kommer W595 spekket med 3D-spill ifølge pressemeldingen fra Sony Ericsson.
 


Artikkelen fortsetter under bildet.

Sony Ericsson W595.
 

W302 – Enkel og rimelig

Den siste av Walkman-mobilene Sony Ericsson lanserer i dag har fått navnet W302. Dette er en enkel og grei mobil som ikke vil komme til å koste skjorta. Foruten musikkspiller har W302 et 2-megapikselkamera, stereo Bluetooth og FM-radio.

 

Denne mobilen kommer i fargene Midnight Black og Sparkeling White.
 

Artikkelen fortsetter under bildet.


Sony Ericsson W302.

 

Musikktilbehør til Walkman-mobilen

Samtidig med lanseringen av mobiltelefonene W902, W595 og W302, presenterte Sony Ericsson også en rekke nye tilbehør til mobilen, tre nye stereohøyttalere og tre headset. MBS-200 og MBS-400 er begge trådløse stereohøyttalere, hvorav sistnevnte gir kraftigst lyd. I tillegg kommer MBS-100 som er en rimeligere Bluetoothhøyttaler.

 

I tillegg lanserer Sony Ericsson det trådløse musikkheadsettet HBH-IS800, samt HPM-88 med støyreduksjon og stereoheadsettet HPM-66.

 

Enkel tilgang til musikk

- Høy lydkvalitet og deling av musikk er viktig for mange, sier Sandsmark.

– Enten du er i bilen, på fest eller på jobb, er musikken alltid lett tilgjengelig. Den nye tilbehørsserien er utviklet for at brukerne har enkel og best mulig tilgang til musikken overalt, med produkter som både ser bra ut og sikrer høy lydkvalitet, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Nytt lydtilbehør fra Sony Ericsson.

 

Når kommer de?

Ifølge pressemeldingen fra Sony Ericsson vil de nye Walkman-mobilene bli å finne i butikkene i fjerde kvartal, altså tidligst i oktober. Det samme gjelder for lydtilbehøret.

 

Sony Ericsson har foreløpig ikke antydet hvor mye de nye modellene vil komme til å koste, men det er sannsynlig å tro at W902, W595 og W302 vil havne i henholdsvis høyeste, mellomste og laveste prisklasse.

Mer om
annonse