Til hovedinnhold

Ny Armani-mobil

Den nye modellen har fått navnet Emporio Armani Samsung-mobilen Night Effect, og Italia og Norden vil få verdenspremieren.
Forrige designmobilforsøk fra de to selskapene var vi ikke spesielt fornøyde med. Utseendet var riktignok lekkert, men et dårlig brukergrensesnitt gjorde at vi kun ga mobilen terningkast tre. Fra bildene vi har sett så langt har denne versjonen et kjedeligere utseende, til tross for at Armani skal ha hentet inspirasjon til telefonen fra sin nye, tietasjers butikk i Tokyo der fasaden er dekorert med neonlys formet som bambusløv.
Neonlysene skal gå igjen i telefonen. Når det ringer lyser mobilens sider opp i grønt, rødt eller blått.


Mye disko inferno i den nye designmobilen.
Night Effect har fokus på musikk med egne musikktaster, radio og støtte for de fleste filformatene. Her finner du også 3,5-millimetersuttak for hodetelefoner, bluetooth stereo, plass til minnekort og 120 mb internt minne.
Kameraet er på tre megapiksler, med andre ord ikke av de beste mobilkameraene Samsung har kommet med. Også turbo-3G er på plass for kjapp nettsurfing, og prisen på herligheten vil ligge rundt 3.200 kroner uten abonnement når mobilen kommer i salg i november.


Giorgio Armani og Geesung Choi, administrerende direktør for Samsung Electronics, viser fram Night Effect.

Mer om
annonse