Til hovedinnhold

Pass deg for falske Iphone-sider

Det finnes nemlig svindlere som prøver å lure intetanende Iphone-brukere til å kjøpe Iphone-programmer i dyre dommer. Disse svindlerne vil tjene penger på folk som ikke vet at det kun er Itunes App Store som selger offisielle applikasjoner til Iphone 3G.

Ifølge Gizmodo, får du fram nettsiden Iphoneapps.org når du taster inn søkeordene ”Iphone apps” på Google, men det mange ikke vet er at denne siden faktisk er ren svindel.

Lokker med Pay Pal

På Iphoneapps.org får du tilbud om å kjøpe en samling av topp ti Iphone-programmer for 25 dollar, cirka 125 norske kroner, som kan betales via såkalt Safe Pay Pal.

Mange av de som har handlet på nett tidligere vil kanskje huske Pay Pal som en pålitelig betalingstjeneste, men her er det altså snakk om Safe Pay Pal, som ikke har noen tilknytning til den mer kjente betalingstjenesten.

Bruk Itunes App Store

Ettersom det bare er App Store som selger offisielle applikasjoner til Iphone, anbefaler Gizmodo at du styrer unna alle nettsider som prøver å selge deg Iphone-programmer slik at du unngår å bli svindlet.

På Itunes App Store kan du finne flere hundre mer eller mindre nyttige eller morsomme programmer til din Iphone. Rundt en fjerdedel av applikasjonene er gratis, mens flesteparten av Iphone-programmene koster mellom noen kroner per stykk.

Mer om
annonse