Til hovedinnhold

Iphone utsolgt på 60 sekunder

Klokken 06:00 i dag tidlig, fredag 11. juli, begynte salget av Apple Iphone 3G her i Norge. Allerede mange timer tidligere hadde køen begynt å organisere seg utenfor Oslo Sentralstasjon der Telebutikken Byporten er plassert.
Tre og en halv time senere var det fortsatt lange køer utenfor, både ved Telebutikken Byporten og ved Telebutikken Oslo City, som åpnet klokken 09:00. Hos Netcom var det også samme hysteri.

Utsolgt på 60 sekunder
På nettsidene til Netcom, der salget også startet klokken 09:00 var det utsolgt i løpet av ett minutt, og potensielle kunder får nå beskjed om at salget på nettsidene starter opp igjen onsdag 16. juli klokken 10:00.
- Vi ble utsolgt på Netcom.no i løpet av 60 sekunder, og salget her har gått uten problemer, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom til Mobilen.no.


Han forteller videre at det er fullt kjør i hele landet med lange køer og stor stemning.
- Dette har gått over all forventning og det er køer over hele Norge. Blant annet i Ålesund har det vært campingstoler og kjempestemning i natt, sier Vederhus videre.

Full fest
Stor stemning var det også på lanseringsfesten til Netcom i går. Mange mennesker og lange køer også her. Dette hadde naturligvis mye å gjøre med at det ved midnatt ble sluppet masse ballonger ned fra taket i hendene på en nær hysterisk menneskemengde.
For inne i ballongene skjulte det seg et lite kort som ga forkjøpsrett på en Iphone 3G. Slik slapp de i hvert fall unna de lengste køene i dag.


Mer om
annonse