Til hovedinnhold

Svindyrt Iphone-lureri

Det er mulig for hvemsomhelst å lage egne programmer – eller såkalte applikasjoner – til nye Iphone og legge de ut på Apple App Store. Du har faktisk også muligheten til å tjene gode penger på det dersom du lager et nyttig eller morsomt program som mange laster ned.

Nå ligger det imidlertid ute et program som nærmest er som svindel å regne, nemlig programmet I Am Rich, som koster 999,99 dollar – nesten 5200 kroner – ifølge The Unofficial Apple Weblog (TUAW).

Hemmelig mantra

Programmet er tilsynelatende helt uten funksjon, med unntak av at du får tilgang til et hemmelig mantra som skal hjelpe deg til å bli rik, få god helse, og bli fremgangsrik. Sannheten er imidlertid at den eneste som blir rik på programmet I Am Rich, er utvikleren Armin Heinrich.

TUAW hevder at det er fort gjort å kjøpe programmer fra App Store ved uhell, og at mange Iphone-brukere sannsynligvis ville bli svært skuffa og sinte over å kjøpe nettopp I Am Rich-applikasjonen. Nettstedet etterlyser også bedre kvalitetssikring fra Apple sin side.

Mer om
annonse