Til hovedinnhold

Nokias flipperspill tar deg til himmels

(Publisert 14.03.2009)
Det er relativt sjeldent å finne spill til mobilen som ikke blir for knotete, og som samtidig gir deg en god dose underholdning. Mile High Pinball fra N-Gage er imidlertid et av de få spillene som får det til. Du ville neppe brukt mye tid på et flipperspill til Xbox 360 eller Playstation 3, men på mobilen fungerer det utmerket.

Mile High Pinball er et underholdende tidsfordriv, og nettopp det er alt et mobilspill trenger å være.

Les også: Vi har prøvekjørt Asphalt 4: Elite Racing

Til himmels
Forskjellen mellom Mile High Pinball fra N-Gage og andre tilsvarende flipperspill til mobil eller PC, er at N-Gage-spillet er sammenhengende fra start til slutt. Du begynner på bunnen i ”castle ruin” – ”slåttruinene” – og flipper kula di opp til overflaten og videre oppover til himmelen. Derav navnet ”Mile High Pinball”. Spillet er delt opp i 45 brett, og når du slår kula opp i taket på ett brett, hopper du videre til neste brett. Renner kula ned mellom flipperne, rykker du tilbake et brett og må spille deg oppover igjen. Det gjør at spillet kan bli nokså avhengighetsskapende.

Flipperspill handler alltid om å score en høy poengsum. Dette er også tilfellet på Mile High Pinball. Treffer du såkalte ”power-ups”, får du for eksempel doblet- eller femdoblet poengsum i noen sekunder, åpnet skjulte/låste luker i spillet eller ekstra kuler. Andre power-ups gjør kula større og/eller tregere, slik at det er lettere å treffe riktig. Du får poeng for å treffe objekter på brettet, som kan være alt fra røde marihøner og kongler til flygende figurer som flyr rundt.

Du har også muligheten til å spille mot inntil andre via N-Gage Arena. Inntil ti spillere kan spille sammen i multiplayerutgaven av Mile High Pinball. Vi prøvde oss ikke på denne funksjonen.

(Artikkelen fortsettes.)
 

Gratis demo, rimelig fullversjon
Alle N-Gage spill ligger ute med gratis demo, slik at du selv kan prøve spillene før du eventuelt kjøper dem. Mile High Pinball koster 40 kroner, og er derfor halvparten så dyrt som for eksempel Asphalt 4: Elite Racing. Noe av årsaken til det er at flipperspillet ikke er blant de aller nyeste utgivelsene på N-Gage. Er du glad i flipperspill og trenger et tidsfordriv på mobilen, er ikke 40 kroner i overkant for dette spillet. Utvikleren er Ideaworks 3D.

Nokias N-Gage-spill fungerer på alle nyere mobiler i N-serien til Nokia, samt Nokia 5320 Xpress Music og Nokia 6210 Navigator.

Mer om
annonse