Til hovedinnhold

Utsolgt for nye iPhone

Network Norway tjuvstartet salget av iPhone forrige torsdag og kan fortelle at pågangen har vært stor. Nå utvides tilbudet slik at du enklere kan få kjøpt telefonen.

Kommer ny ladning straks

Torsdag i forrige uke startet Network Norway å selge Apples nye telefon iPhone 3GS. De kunne melde om en enorm interesse for den nye telefonen og den første forsendelsen er allerede utsolgt.

- Alt vi så langt har tatt inn har gått ut og interessen har ikke dalt for å si det sånn og vi har flere på venteliste. Vi forventer å få inn en ny forsendelse i dag eller i morgen, forteller Tom Guldberg, direktør for samfunnskontakt hos Network Norway, til Mobilen.

Ifølge han har de så langt solgt mellom 300 og 400 enheter av mobilen, men noe eksakt antall over hvor mange som har blitt solgt har han ikke.

- En del av mobilene har gått videre gjennom vårt samarbeid med Officer-kjeden og skal ut i en av deres 12 butikker. Dermed vil kundene snart kunne finne mobilen i en butikk nær seg, men salgstallene herfra vil det ta en stund før kommer inn. opplyser Guldberg.

Officer-kjeden har flere forhandlere rundt omkring i landet og disse vil nå altså få mulighet til å selge iPhone 3GS over disk.

Mange velger med abonnement

Å kjøpe iPhone 3GS er derimot ikke rimelig. 9400 kroner koster denne mobiltelefonen uten abonnement hos Network Norway. Med abonnement med 12 måneders binding faller prisen ned til 8100 og ifølge Guldberg er det mange som nå velger dette alternativet.

- På samme måte som da vi brøt monopolet på iPhone forrige gang mener vi det er viktig å gi kundene valgfrihet og mulighet til å velge. Samtidig er det mange som går for abonnementsløsningen. Jeg vil anta at cirka halvparten av mobilene vi har solgt har vært med dett, forteller Guldberg.

Så langt er det kun Network Norway som selger iPhone 3GS i Norge. Telenor og Netcom har sagt de vil starte salg av denne telefonen 31. juli, men har enda ikke fastsatt noen pris på telefonen.

Mer om
annonse