Tek.no

Nyhet

iPhone 3GS sliter i varmen

Ole Morten Knudsen
1 Juli 2009 18:00

Det kan være morsomt med ting som skifter farge når du putter de under varmt eller kaldt vann. Når det er en flunkende ny iPhone er det derimot ikke like gøy.

Solbrente telefoner

Ifølge Apple Insider har flere eiere av nye iPhone 3GS fått seg en lite hyggelig overraskelse i sommervarmen. Det viser seg at telefoner med hvitt deksel blir "solbrente" av varmen. I praksis viser dette seg ved at mobilen får en brunaktig og rosa farge på dekselet, spesielt ut mot kantene. Dette problemet har så langt ikke vist seg ved gamle iPhone 3G.

Foreløpig er det kun eiere av telefonen med hvitt deksel som har opplevd dette problemet.

Batteriproblemer?

Det er ikke solen alene som medfører problemer. Brukere som har opplevd dette kan melde at det er når telefonen har blitt brukt spesielt mye til websurfing eller spilling at problemet oppstår. Samtidig er det spesielt i kantene rundt batteriet at problemet oppstår. Det spekuleres derfor i om det er batteriet som rett og slett blir for varmt for telefonen.

Apple har ikke kommentert problemet, men flere brukere har uproblematisk kunnet bytte inn mobilen hvor dette problemet har oppstått. Uansett kan dette være en god grunn til å holde seg unna iPhone 3GS med hvitt deksel når disse kommer til Norge 31. juli.

Les også
Rådyr iPhone 3G S i Sverige
Les også
Utsolgt for nye iPhone
Les også
Nordmenn ville etter iPhone 3GS
Les også
Nye iPhone i salg nå
Les også
Ny iPhone til Norge 31. juli
Les også
Sommerkupp på mobil
Les også
Én lader til alle mobiler
Les også
Finn trådløse nett til mobilen
Les også
Mobile sommervaner
annonse

Les også