Til hovedinnhold

Nordmenn ville etter iPhone 3GS

Network Norway startet i dag salget av Apples nye mobil iPhone 3GS i Norge, og de kan fortelle om en enorm etterspørsel for den nye mobilen.

Kø hele dagen

På tross av en stiv pris på mellom 8400 og 9500 kroner lar ikke norske telefonbrukere seg skremme. Siden Network Norway åpnet sin kundeservice for bestilling av iPhone 3GS i dag morges klokken 07:00 har kundene stått i kø.

- Jeg har ikke eksakte salgstall men det er solgt et par hundre telefoner så langt. Men situasjonen er sammenlignbar med da vi brøt iPhone-monopolet første gang. Da hadde vi 17.000 henvendelser på tre dager, forteller direktør for samfunnskontakt Tom Guldberg til Mobilen.

Han kan fortelle at de som bestiller til forskjell fra tidligere nå også er ute etter abonnement hos Network Norway. Selv tror han dette henger sammen med at selskapet har en fastpris på 15 kroner per nedlastede megabyte for norske kunder på ferie i Europa.

Fyller opp lageret

Samtidig som trykket for øyeblikket er stort tror ikke Guldberg det vil bli noe problem å skaffe til veie iPhone til de som måtte ønske det.

- Vi har et par hundre igjen, men får inn ny forsendelse mandag eller tirsdag. Vi har heldigvis en avtale slik at vi fortløpende får forsendelse når vi trenger det, forteller han.

Network Norway er de første som tilbyr iPhone i Norge. Dette kan de gjøre fordi de tar inn varene via parallellimport i stede for å handle direkte med Apple. Netcom og Telenor har sagt at de vil lansere den nye telefonen i Norge 31. juli og sier deres pris vil bli lavere enn den prisen Network Norway tar for telefonen. Så spørs det da om du har tålmodighet til å vente på dette.

Mer om
annonse