Til hovedinnhold

Mobile sommervaner

Bård Risan (44) fra Bærum (t.v på bildet over):
- Jeg bruker mobilen masse, jeg har litt mobildilla og har tre mobiler jeg bruker. En iPhone, en Nokia N95 og en gammel Sony Ericsson K750. Det blir mest ringing, men også en del tekstmeldinger og sending av bilder. Med iPhone bruker jeg wlan en del, jeg finner fram til åpne nettverk man kan benytte seg av og sjekker mailen ofte. Jeg tenker litt mer på regninga i utlandet siden jeg har hørt rykter om at den fort kan bli skyhøy.

Louisa Sanna (18), utvekslingsstudent fra Brasil i Horten (i midten over):

- Jeg ringer mest og bruker ikke mobilen til internett. Ellers sender jeg mange meldinger til venner og familie der jeg ofte sender bilder over hvor fint jeg har det i ferien. Det blir jo litt ekstra høy regning i ferier.

Magne Berg (47) fra Spikkestad (t.h i bildet over):
- Mobilen bruker jeg titt og ofte. Jeg tar mye bilder og sender mest MMS til min kjære mor. Hun er over 80 år og kan ikke gå så mye ut, men hun klarer ta imot mobilbilder fra meg. Det hender jeg er inne på nettaviser, ellers bruker jeg ikke mobilen til internett. Jeg kjøper bare kontantkort, så da slipper jeg overraskelser på regninga.Mette Sørensen (32) fra Asker (t.v i bildet over):
- Jeg leser mail og sjekker vær og nyheter på iPhonen. Så sender jeg masse MMS med skrytebilder av champagne-fasker og fint vær, og bruker telefonen mye til å høre på musikk. Jeg er veldig kostnadsbevisst i ferien.

Marianne Selmer (34) fra Asker (t.h i bildet over):

- Jeg tar en hel del bilder med mobilen som jeg sender til venner og familie. Jeg har akkurat fått meg iPhone og synes det er veldig gøy med den nye telefonen. Jeg sjekker mail og surfer på nett. Når jeg er på ferie er det ferie, og da tenker jeg ikke på regninga.

Mer om
annonse