Tek.no

Fotoessay Kabinettmodifikasjoner Computex 2016

Dette skjedde da verdens beste «casemoddere» fikk frie tøyler

Se de 30 lekreste, artigste og rareste kabinettene de hadde med til årets Computex-messe.

Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no
Anders Brattensborg Smedsrud

En «Sneak peak »

Under årets Computex-messe i Taiwan fikk Teks to utsendinger blant annet se kabinetter som ikke var kabinetter og et kabinett for deg som vil gjemme bort alt det uviktige.

Midt på messegulvet fant vi imidlertid også Thermaltakes gigantiske «bås». Og, her var det én ting som stod i fokus, nemlig kabinetter som viste frem så mye som mulig av både seg selv og komponentene det var utstyrt med.

For, her hadde Thermaltake for anledningen invitert flere av verdens beste «moddere» til å slippe fri kreativiteten ved å utforme deres perfekte spill-pc-er.

Fargespillet og lyset fra de uten unntak vannkjølte modifikasjonene var mektig, spesielt sett med et par øyne godt vant til relativt trause norske dataforhold.

Vi tenker med gru tilbake på de overdådige modifikasjonene som kanskje glapp unna den lange kameralinsa vår, men mange var de nok ikke, så vi føler oss sikre på at du får et godt inntrykk av 2016-trendene blant verdens modscene ved å bla deg gjennom vår «Casemod»-bildespesial. Over de neste sidene har vi nemlig samlet et trettitalls flotte og kreative kabinettmodifikasjoner til nytelse og inspirasjon for deg.

Vi begynner med de tre første, og tar for oss ti og ti over de neste sidene. Som alltid kan du forstørre bildene ved å klikke på dem.
Obs: «56,6 kbps warning!».

Det svermet med amerikanere rundt denne Captain America-inspirerte riggen.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no
Komponentene var nesten ikke til å kjenne igjen.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no
Dette vet vi ikke helt hva er, men tøff er den, uansett.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Lurer du på hvordan et kabinett blir til?
Vi var på fabrikkbesøk hos verdenskjente Lian Li (Tek Ekstra) »

Les også