Tek.no

Test Corsair Vengeance C70

Corsair er på kabinett-krigsstien

Den nylanserte Vengeance-serien til Corsair skal være det røffeste valget for spillere.

Alexander Tøgard
29 Mai 2012 17:00

Introduksjon

Corsair har de siste årene blitt en veldig profilert produsent av kabinetter her til lands. Dette på tross av at de i utgangspunktet ble store av å lage minnemoduler. Her i Hardware.no har vi testet samtlige av deres kabinettmodeller i Carbide-, Obsidian- og Graphite-serien. Og vi har sjeldent blitt skuffet over kvalitet eller funksjoner.

Noe av suksessen til Corsair kan skyldes at de er veldig flinke til å skape medieomtale ved å sende kabinetter til test. I mange tilfeller allerede før kabinettene er på plass hos forhandlerne. Ivrig markedsføring kombinert med gode produkter er jo en sikker vinner i enhver bransje.

Her på kontoret har vi fått leke med den helt nye Vengeance-serien til Corsair. Den er rettet mot hardbarka gamere, og har foreløpig kun én modell på plass, nemlig C70. Denne råtassen kommer i fargene "arktisk hvit", "militærgrønn" og "våpenmetall-sort".

Selv om spesifikasjonene ikke røper at vi har med et litt spesielt kabinett å gjøre, vil bildene i alle fall gjøre det. Kabinettet er formet som en diger ammokasse, noe som for mange kan frembringe både gode, og ikke fullt så gode, minner fra førstegangstjenesten. Kult er det uansett, med mange gjennomtenkte detaljer.

Vi liker godt ideen om bærehåndtakene som skal gjøre det lett å transportere kabinettet, samt gode ventilasjonsmuligheter. Vi synes også utseendet er temmelig barskt, uten å bli for mye av det gode. Om kabinettet lever opp til forventningene finner dere ut i løpet av denne testen. På neste side stilles det klar til inspeksjon!

Takk til Corsair som sendte produktet til test.

Les også