Tek.no

Test Corsair Carbide 500R

En umiddelbar klassiker

Carbide 500R er et knakende godt kabinett!

9 Nov 2011 21:50

Introduksjon

For tre måneder siden testet vi Corsairs første bidrag i den nye kabinettserien deres, nemlig Carbide. Modellen het Carbide 400R, og vi synes den var et godt kjøp for pengene. Kabinettet kunne tilby masse plass på innsiden til både maskinvare og kjøling, samt en stilren og pen design.

I dag er det storebror Carbide 500R som stiller seg i rekken over Corsairs kabinetter vi har hatt på pinebenken. Vi har tidligere også satt Obsidian 650D, Graphite 600T, Obsidian 700D og Obsidian 800D på prøve, med varierende resultater. I alle tilfeller har vi sett at Corsair vektlegger enkel bruk, god konstruksjonskvalitet og et pent utseende.

Corsair Carbide 500R har derfor litt av et rykte å leve opp til, og ved første øyekast har dette kabinettet i alle fall utseendet med seg. I følge spesifikasjonene nedenfor kan dere også lese at det er god plass på innsiden.

Carbide 500R er omtrent 80 kroner dyrere enn hva Carbide 400R koster. Men for de pengene får du en enkel viftestyring for tre vifter, en 200 mm vifte på sidedøren, flyttbare harddiskrammer og et litt mer elegant utseende. Den store sideviften bør bety mye for temperaturene til maskinvaren.

Takk til Corsair som sendte produktet til test.