Tek.no

Test BitFenix Merc Alpha

Et budsjettvennlig gamerkabinett

BitFenix har laget nok et billig og enkelt kabinett som skal duge for folk flest.

10 Okt 2011 21:30

Introduksjon

BitFenix er en produsent av kabinetter til stasjonære maskiner vi har fulgt nøye. Siden BitFenix er grunnlagt av avhoppere fra den store produsenten Cooler Master, der de møtte mye motstand i selskapet, har vi håpet på å se noen gode og radikale kabinetter i BitFenix' produktportefølje.

Det hele begynte veldig spennende med kabinettene BitFenix Colossus og BitFenix Survivor, men vi synes BitFenix Shinobi ble litt anonym, og de to nye kabinettene BitFenix Merc Alpha, som vi har på testbenken i dag, og BitFenix Outlaw virker heller ikke til å ha noen slående funksjoner eller et spesielt utseende.

Forhåpentligvis er ikke de tre siste kreasjonene til BitFenix, som alle faller i budsjettkategorien, et tegn på dalende kreativitet hos designavdelingen deres. Kanskje er de heller et uttrykt behov i markedet for noen gode og enkle kabinetter som ikke koster skjorta.

Kun én norsk nettbutikk selger BitFenix Merc ved dags dato, men de har ikke fått kabinettet på lager enda. Kabinettet produseres i utgavene Alpha og Beta, hvorav eneste forskjellen på de to kabinettene er at sistnevnte ikke har vifteplasser på toppen.

Takk til BitFenix som sendte produktet til test.

Les også