Tek.no

Test

Multicom Xishan W150

22 Apr 2011 14:00

Introduksjon

Det er ikke mange norske selskaper som lager, eller har laget bærbare maskiner. Multicom er derimot en nettbutikk som har vært i gamet en stund, og vi har testet flere av deres bærbare PCer, slik som Compal NBLB2, Kunshan W870 og Compal NAW20.

For en liten stund siden lanserte de nye serier av bærbare maskiner med Sandy Bridge-prosessorer, og i dag er det Xishan W150 vi har på testbenken. Dette er en 15,6 tommer som man i god Multicom-tradisjon tro kan justere mye av innmaten på.

Omtrent det eneste vi ikke kan justere på når det gjelder maskinvare er brikkesett og skjermkort. Her er det et Intel HM65 Express brikkesett og Nvidia GeForce GT 540M som gjelder.

Til vår store overraskelse kan man heller ikke bestemme skjermpanel, men med tanke på hva som følger med, feller vi ingen tårer over dette! Full-HD på en 15,6 tommer er helt kanon for oss med godt syn.

Maskinen vi ble tilsendt er litt mer påkostet enn den billigste utgaven, og vi har en Intel Core i7-2720QM, 4 GB minne (noe som holder i massevis for spilling), en Intel SSD 510 på 120 GB, og Windows 7 Home Premium. Vår maskin koster i skrivende stund 11.400 kroner, vi får se om den er verdt pengene.

Takk til Multicom.no som leverte produktet til test.

Loading