Til hovedinnhold

iPhone ned av tronen

I Sverige er iPhone 3G forbigått etter mange måneder på salgstoppen hos Telia. Ifølge idg.se er det Sony Ericsson W760 som er den nye kongen på salgslistene.

Dette behøver likevel ikke bety at svenskene er blitt lei av iPhone. Mange tror nyheten om at Telenor også har fått avtale om å selge telefonen i de nordiske landene kan virke inn. Kanskje sitter en del på gjerdet og venter på iPhone med Telenor-abonnement.

Fortsatt stor interesse
Netcom vil ikke ut med salgstallene for iPhone i Norge, men forteller at iPhone har hatt jevnt og godt salg siden jul.

- Vi opplevde ekstra stor pågang i desember og januar, og trykket har holdt seg oppe også etter det verste nyttårsjaget, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom. Han kan ikke si om iPhone er den telefonen som selger best med deres abonnement.

Høye forventninger
Telenor kan ennå ikke si når du vil kunne kjøpe iPhone med Telenor-abonnement i norske butikker.

- Vi vet ganske mye, men kan ikke gå ut med noe før det er offisielt. Men vi håper og tror at vi vil komme raskt på markedet nå, sier informasjonssjef Atle Lessum i Telenor.

Det er likevel mye som tyder på at iPhone i hvert fall vil komme med et bedriftsabonnement hos Telenor.

- Vi har store forventinger til bedriftsmarkedet, der tror vi iPhone vil kunne bli en av våre mest solgte mobiler, sier informasjonssjef Elisabeth Evjen i Telenor.

Hvilke mobiler Telenor selger mest av svinger dessuten veldig.

- Det er veldig avhengig av hva slags kampanjer vi kjører. Men vi har generelt høye forventinger til iPhone, det er allerede mange tusen som har skrevet seg på nyhetsbrev om telefonen hos oss, sier Lessum.

Mer om
annonse