Til hovedinnhold

Nå kommer Iphone endelig til Telenor

Telenor har signert en avtale med Apple om å tilby Iphone 3G i Sverige, Danmark og Norge i løpet av de kommende månedene. Det betyr at Netcoms eksklusive rett til å selge Iphone her til lands er opphevet.

Informasjonssjef Atle Lessum i Telenor sier til Mobilen.no at det føles bra å kunne selge den populære mobilen til sine kunder.

Ingen stor seier
Lessum vil imidlertid ikke klassifisere det som en stor seier at Iphone nå kommer til Telenor.

- Det er ingen stor seier, men det er viktig for oss. Og det føles riktig. Vi har hele tiden sagt at våre kunder har tilgang til de beste produktene på markedet; Med Iphone har det vært en sannhet med visse modifikasjoner, sier Lessum.

- Det er mange som har etterlyst Iphone, selv om vi har mange av dem i Telenors nett allerede, hevder han.

(Artikkelen fortsettes.)


Informasjonssjef Atle Lessum i Telenor.

Når kommer den? Pris?
Vi spør informasjonssjefen om når Iphone via Telenor kommer i butikkene, og om de velger samme type prismodul som Netcom.

- Målsettingen vår er å få Iphone så raskt som mulig, sier Lessum.

Telenor hevder at den kommer ”i løpet av de kommende månedene” – Betyr det én måned eller fem måneder?

- Det kan det bety, svarer han lurt, og legger til at det ikke er så mye han kan si om det ennå, men at de kommer tilbake med mer informasjon når dette er på plass.

(Artikkelen fortsettes.)

Netcom gir opp eksklusiviteten?
Til nå har Netcom hatt enerett på å selge Iphone i Norge på offisielt vis. Network Norways parallellimport av telefonen gir dem ikke rett til å bruke Iphone i markedsføring.

- Vi forholder oss til vår avtale med Apple, svarer Lessum på spørsmål om Netcom har gitt slipp på eksklusivitetsretten.

OPPDATERT: Netcom hevder nå at de aldri har hatt en eksklusiv rett til å selge Iphone i Norge.

Mer om
annonse