Til hovedinnhold

Ingen sure miner fra Netcom

Netcom avslører nå at avtalen de hadde med Apple aldri ga dem eksklusiv rett til å selge Iphone i Norge, og at det bare var et tidsspørsmål før andre operatører ville komme på markedet med den populære telefonen. Network Norway selger Iphone 3G via paralellimport.

Hva synes Netcom om at Telenor nå vil selge Iphone?

- Det er ikke overraskende. Avtalen med Apple har aldri vært eksklusiv, men vi hadde fordelen av å være den eneste offisielle tilbyderen i Norge, svarer kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

(Artikkelen fortsettes.)


Kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

Ingen eksklusivitet
Som offisiell tilbyder har Netcom hatt retten til å markedsføre Iphone med Netcom-abonnement, men Vederhus hevder at det var ingenting som hindret Apple i å inngå avtaler med andre operatører.

- Det var egentlig bare et tidsspørsmål. Apple kunne inngått avtaler med andre operatører. Vi har hatt Iphone for oss selv i et halvt års tid, og det er vi veldig fornøyd med, sier Vederhus til Mobilen.no.

Hvordan har salget av Iphone vært den siste tiden?

- Det har faktisk vært veldig bra – I desember gikk vi tom for Iphone, og salget i januar har vært nesten like bra, svarer han.

- Det kan være positivt, også (at Telenor får Iphone); det er bra for kundene, og det er bra at telefonparken får utvikle seg, avslutter kommunikasjonssjefen i Netcom.

Mer om
annonse