Til hovedinnhold

To nye Iphone-modeller i år

Selv om ingenting er offisielt fra Apple ennå, kommer det til stadighet nye rykter om oppfølgeren til Iphone 3G.
 

Tidligere er det sagt at neste iPhone kommer med videokamera, og det har også vært spekulert i om det vil bli snakk om to ulike modeller.
 

Nå kommer ifølge Appleinsider en ny kilde på banen og forteller at det vil komme to nye Iphone-modeller allerede i juni.

Ulike regioner

Det er research-selskapet Lazard Capital Markets som nå har kommet med en rapport om de nye mobilene.
 

- Våre undersøkelser bekrefter at to versjoner av iPhone vil bli lansert i år, skriver analytiker Daniel Amir i rapporten.
 

Det skal være snakk om en ”high-end” og en ”low-end”-versjon, men Amir tror ikke det skal være snakk om konkurrerende modeller til det samme markedet. 
 

- Vi tror heller det er sannsynlig at de to modellene skal ut til ulike regioner. Mens High-end-telefonen er forventet til Nord-Amerika og Europa, tror vi low-end-versjonen er tenkt til Brasil, Russland, India og Kina, alternativt bare til Kina.
 

Til sommeren

Toppmodellen skal ha 32 GB lagringskapasitet og bedre kamera med videoopptak, mens den rimeligere modellen mest sannsynlig vil være uten støtte for trådløst nett.
 

China Mobile har allerede ytret ønske om Iphone uten både Wifi og 3G, men det er nå snakk om at Apple heller er i forhandlinger med konkurrenten China Unicom.
 

Rapporten hevder videre at produksjonen av de nye modellene vil kunne starte allerede nå i april, men at modellene mest sannsynlig vil bli introdusert på markedet først i juni.

Mer om
annonse