Til hovedinnhold

Hvem er billigst på iPhone?

- Med over ett år på baken som iPhone-operatør har vi fått flere verdifulle erfaringer om kundenes brukervaner og behov. Mye data til fornuftig pris er særlig viktig for iPhone-kundene våre. Abonnementene iConnect og iTalk Large er spesielt rettet mot dette behovet, der vi også har forsøkt å gjøre telefonprisen gunstigst mulig, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Her er prisene (trykk på bildet for større tabell): 


Det kan med første øyekast se ut som Telenors Superpluss-abonnement kommer best ut i sammenlikningen, men husk at vi kun snakker om en minstepris på abonnementene her - den virkelige prisen avhenger av hvilket bruksmønster du har. Noen abonnement har svært mange SMS inkludert, mens andre har fri bruk av data - noe som kan komme godt med for en iPhone-bruker.
Her kan du sjekke hvilket abonnement som passer best for deg.
Netcom er også eneste operatør som kan tilby tjenesten Visual Voicemail, der du forholder deg til mobilsvarbeskjeder omtrent som SMS-meldinger på telefonen.

Dette får du
De ulike abonnementene har også forskjellige goodies inkludert, her får du en kjapp oversikt.

Her er samme oversikten for Telenor:

Det er med andre ord ikke de største forskjellene i pris mellom de to, Telenor ligger noe høyere på pris på enkelte abonnement, men har gjerne da mer inkludert i abonnementet. Hvilket abonnement som passer for deg, kommer med andre ord an på ditt eget bruksmønster. Generelt kan vi si at de to dyreste abonnementene hos operatørene kun vil lønne seg om du virkelig surfer mye og bruker telefonen flittig til SMS. Men husk at iPhone-brukere generelt har høyere databruk enn andre mobilkunder, så sjekk dataprisen på abonnementene før du bestemmer deg - ellers kan telefonregningen bli en dyr affære.

Mer om
annonse