Apple Music er nå tilgjengelig på Sonos' smarte høyttalere

Samtidig har Sonos utført stor undersøkelse om musikk i hjemmet - med oppsiktsvekkende resultat.

Selskapet Sonos er kjent for sine trådløse multiromssystemer, som lar deg strømme musikk fra både Internett-tjenester og din egen musikksamling til høyttalere i flere ulike rom over et dedikert nettverk. Nå kunngjør Sonos i en pressemelding at høyttalerne har fått ordentlig støtte for Apple Music.

Vi meldte allerede i desember at Apples strømmetjeneste skulle komme til Sonos i en betautgave, men nå er altså den endelige, fullverdige støtten på plass.

Følger konkurrentene

Apple Music følger dermed etter blant andre erkekonkurrenten Spotify, som fikk Sonos-integrasjon allerede for flere år siden. Sonos støtter også de andre konkurrentene Google Play Music og Tidal fra før av.

Sonos' høyttalere får nå støtte for Apple Music.

I den samme pressemeldingen kunngjør Sonos også at de har gjennomført en stor, global undersøkelse av hvordan det å lytte på musikk hjemme påvirker livskvaliteten, formodentlig som et ledd i markedsføringen av produktene sine.

Spurte 30 000 personer

Undersøkelsen omfattet 30 000 spurte personer og et feltstudie av 30 husholdninger i USA, Canada, Australia, Storbritannia, Nederland, Sverige, Tyskland og Frankrike.

Av disse svarte blant annet 83 prosent at de det synes husarbeid er enklere med musikk i bakgrunnen, mens 50 prosent syntes det var morsommere å lage mat mens de lyttet til musikk. De som hadde til vane å høre på høy musikk sammen med andre hadde visstnok også 67 prosent mer sex enn andre.

Mer informasjon om undersøkelsen kan du finne hos Sonos​.

Sonos har flere konkurrenter: Strømmehøyttaleren Samsung R5 spiller deg trill rundt »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Sonos har akkurat blitt bittelitt bedre for iPhone-brukere
Les også
Snart blir Apple Music helt ny
Les også
Apple vil automatisk sensurere musikken du hører på
Les også
Spotify holder ennå god avstand til Apple Music
Les også
Nå får Sonos-høyttalerne støtte for Apples musikktjeneste
Les også
Sonos Play:5: Vi har testet Sonos' nye Play:5
Les også
Sonos-høyttalerne har nå blitt mye smartere
Les også
Sonos-høyttalerne blir smartere
annonse