Til hovedinnhold

Apple Music er nå tilgjengelig på Sonos' smarte høyttalere

Samtidig har Sonos utført stor undersøkelse om musikk i hjemmet - med oppsiktsvekkende resultat.

Sonos

Selskapet Sonos er kjent for sine trådløse multiromssystemer, som lar deg strømme musikk fra både Internett-tjenester og din egen musikksamling til høyttalere i flere ulike rom over et dedikert nettverk. Nå kunngjør Sonos i en pressemelding at høyttalerne har fått ordentlig støtte for Apple Music.

Vi meldte allerede i desember at Apples strømmetjeneste skulle komme til Sonos i en betautgave, men nå er altså den endelige, fullverdige støtten på plass.

Følger konkurrentene

Apple Music følger dermed etter blant andre erkekonkurrenten Spotify, som fikk Sonos-integrasjon allerede for flere år siden. Sonos støtter også de andre konkurrentene Google Play Music og Tidal fra før av.

Sonos' høyttalere får nå støtte for Apple Music.
Sonos

I den samme pressemeldingen kunngjør Sonos også at de har gjennomført en stor, global undersøkelse av hvordan det å lytte på musikk hjemme påvirker livskvaliteten, formodentlig som et ledd i markedsføringen av produktene sine.

Spurte 30 000 personer

Undersøkelsen omfattet 30 000 spurte personer og et feltstudie av 30 husholdninger i USA, Canada, Australia, Storbritannia, Nederland, Sverige, Tyskland og Frankrike.

Av disse svarte blant annet 83 prosent at de det synes husarbeid er enklere med musikk i bakgrunnen, mens 50 prosent syntes det var morsommere å lage mat mens de lyttet til musikk. De som hadde til vane å høre på høy musikk sammen med andre hadde visstnok også 67 prosent mer sex enn andre.

Mer informasjon om undersøkelsen kan du finne hos Sonos​.

Sonos har flere konkurrenter: Strømmehøyttaleren Samsung R5 spiller deg trill rundt »

(Kilde: Pressemelding)

annonse