Til hovedinnhold

Sære funn i Google Earth

Google Earth har vært ute en god stund og leken med å finne de merkeligste funnene har pågått like lenge. Og det dukker opp stadig nye merkelige funn.

Se 20 av de merkeligste funnene i Google Earth her.

Stadig bedre bilder

Det fins flere nettsteder som er dedikert nettopp til merkelige, morsomme og interessante funn i Google Earth. Det er tydelig at noen bruker mye tid på Googles program for det har etter hvert blitt samlet mye interessant på disse sidene. Samtidig blir satellittbildene stadig oppdatert og ny teknologi gjør at det kan finnes stadig mer merkelig via programmet.

Et av de mest velkjente funnene er kvinnen som solbader naken på et tak i Haag, Nederland. Hun tenkte nok at innsynet for naboene var minimalt der hn lå. Lite kunne hun vite at satellittbilder ville gjøre henne tilgjengelig for hele verden via Google Earth.

Jorskjelv, tsunami og feilparkerte fly

Men det er ikke bare nakne kvinner som kan sees via Google Earth. Her finner du både flodhestflokker, noe som ser ut til å være et påpående jordskjelv ved Acapulco Mexico og besynderlige plasseringer av franske militærfly. Hva skolebarna i Paris syns om å ha denne plassert midt i skolegården sier dessverre Google Earth ingenting om.


I dette billedgalleriet kan du se 20 av de merkeligste funnene i Google Earth.
Denne artikkelen ble første gang publisert juli 2009.

Mer om
annonse