Til hovedinnhold

Dette er Nexus 5

Dokumenter fra FCC viser tydelig hvordan Googles kommende telefon vil se ut.

Phonescoop.com
Bilder av Nexus 5 dukket først opp i en video fra Google, som senere ble fjernet. . Foto: Youtube-video fra Google.

Da Google annonserte sin neste «KitKat»-versjon av Android, dukket det som etter alt å dømme var Googles neste Nexus-mobil opp på en videosnutt laget av Google. Videoen ble senere fjernet av Google. Den nye Nexus-modellen vil sannsynligvis få navnet Nexus 5, og vil i likhet med forgjengeren Nexus 4 også produseres av LG.

Nå melder nettstedet Phone Scoop at en rekke bilder av Nexus 5 har dukket opp i dokumenter som er levert inn til den føderale kommunikasjonskommisjonen (FCC) i USA.

Det er LG som har levert inn en søknad til FCC om endringer på maskinvaren, blant annet antenne og kretskort, for en variant av LG G2. Slike søknader om endringer kommer gjerne like før lanseringen av nye telefoner, skriver Phone Scoop.

Foto: Phonescoop.com

Ikke samme design som LG G2

I søknadsdokumentene ligger det en rekke bilder som viser telefonen fra flere ulike vinkler, og også deler av innmaten i telefonen.

Telefonen på bildene ser ganske annerledes ut i forhold til LG G2, som det antas at Nexus 5 vil være basert på. Designen minner litt om Nexus 4, men kameraet på baksiden er en del større.

Hvis Nexus 5 får samme spesifikasjoner som LG G2, vil det være snakk om en svært kraftig telefon basert på Qualcomms kraftigste systembrikke, Snapdragon 800 med fire Krait 400-prosessorkjerner på 2,26 GHz. LG G2 har en 5,2-tommers IPS LCD-skjerm med oppløsning på 1920 x 1080, det vil si Full HD, og den kommer med et kamera med oppløsning på 13 megapiksler og optisk bildestabilisator.

Her kan du lese vår sniktitt på LG G2 »

(Kilder: Android Authority, Phone Scoop)

annonse