Til hovedinnhold

Blir Nexus 5 lansert 31. oktober?

Ryktebørsen koker igjen.

Google Play/montasje V.Haugen, Amobil.no

Ryktene om kommende Nexus 5 har vært mange, og det var ventet at telefonen kanskje ville bli avduket på et Google-arrangement i går. Det skjedde ikke, og dermed har ryktebørsen gått videre til en ny dato. Nå er det 31. oktober som skal være datoen.

Det er nettstedet mobilesyrup.com som nå melder at de har fått tips om den nye datoen.

De kan dessuten melde at telefonen vil være i salg i Canada enten den 7. eller den 8. november, altså en drøy uke etter lansering.

Tause som østers

Foreløpig har hverken Google eller LG sagt noe offisielt om den nye telefonen, men Nexus 5 har dukket opp i utallige lekkasjer så langt, og sågar tatt seg en liten tur innom Google Play-butikken, før den raskt ble fjernet igjen.

Det er naturligvis heller ikke kjent om telefonen vil havne i Norge, slik forgjengeren gjorde, eller om den bare vil bli solgt gjennom Googles nettbutikk, der den er oppe og går.

Nye nettbrett og KitKat?

Google har tradisjon for å lansere nye Nexus-modeller sammen med neste generasjon Android. For Nexus 5 er det Android 4.4 KitKat som gjelder. Dermed må det antas at vi også vet det meste om den så fort som Nexus 5 blir lansert.

Også Samsungs aldrende Nexus 10 er moden for utskifting, og flere medier melder nå om at Google-butikken er utsolgt for den billigste modellen. Det kan tyde på at lagerhyllene gjøres klare for et nytt produkt.

I listen under kan du lese (mye) mer om det som ventes å bli Googles neste referansemobil:

(Kilde: mobilesyrup.com, androidguys.com)

annonse