Til hovedinnhold

Nå kommer Nexus 7 snart til Norge

Kan forhåndsbestilles nå.

Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

I slutten av juli lanserte Asus og Google en ny versjon av nettbrettet Nexus 7, og da vi testet nettbrettet i midten av august kunne vi slå fast at dette nå er det beste nettbrettet i sin størrelsesklasse i dag.

Google Nexus 7. Foto: Google

Nexus 7 har inntil nå kun vært tilgjengelig via enkelte nettbutikker som har gråimportert nettbrettet, og i starten ble den videresolgt til en forholdsvis høy pris. Fra og med i dag vil det imidlertid være mulig å forhåndsbestille Nexus 7, skriver Asus i en pressemelding.

Nettbrettet vil bli tilgjengelig 4. oktober hos Expert, Komplett, NetOnNet, Proshop og Dustin. 16 GB-versjonen med wi-fi vil ha en veiledende pris på 2 099 kroner og 32 GB-utgaven med wi-fi vil koste 2 499 kroner. Toppmodellen med 32 GB og både wi-fi og 4G vil bli tilgjengelig litt senere, ved utgangen av året, men prisen på denne er foreløpig ukjent.

Gode spesifikasjoner

Nexus 7 har som det fremgår av navnet en 7-tommers skjerm med en oppløsning på hele 1200 x 1920 punkter, vesentlig høyere enn forrige utgave. Nettbrettet har blitt tynnere og lettere enn forgjengeren, samtidig som spesifikasjonene også er betydelig oppgradert.

Her kan du lese hele vår test av Google Nexus 7 v2 »

Sjekk også laveste priser på Prisguide.no, og sett opp prisvarsling

annonse