Til hovedinnhold

Se de elendige Iphone-bildene

Vi forventer stadig mer av kameraene på våre mobiltelefoner, men det fokuseres ofte mest på antall megapiksler – altså størrelsen på bildene – framfor optiske og tekniske finesser som linse, autofokus, bildestabilisator eller blits/lys. Mobilkameraet på nye Iphone er definitivt ikke den beste funksjonen ved denne mobiltelefonen, og mange hadde nok forventet at Apple ville legge litt mer arbeid i å utstyre Iphone med et godt kamera.
Nå har en journalist fra Gizmodo lagt ut sine tanker om Iphones mobilkamera, etter at bildene han tok på en Bruce Springsteen-konsert i Madrid ble langt dårligere enn det han hadde forventet.
 

Artikkelen fortsetter under bildet.


Dette bildet ble tatt med Iphone på Bruce Springsteen-konserten på Santiago Bernabéu.
 


Noen få brukbare bilder
Det er kanskje først og fremst på konserter, og andre arrangementer hvor du ikke har lov til å ta med deg et vanlig digitalkamera, at et mobilkamera som tar gode bilder er godt å ha. Til tross for at Gizmodo-journalisten fikk tatt noen få brukbare bilder, var det overveldende flertallet av laber bildekvalitet.
Det skal sies at alle lysene på en stor konsert, i tillegg til at sidemann kanskje dulter borti deg i ny og ne, ikke legger forholdene helt til rette for å ta gode bilder med mobilkameraet. Likevel hadde journalisten forventet mer av mobilkameraet på Iphone 3G, og det største savnet var en fysisk knapp for å ta selve bildene.
Se alle bildene fra Bruce Springsteen-konserten tatt med Iphone 3G her.

Mer om
annonse