Fancy Bluetooth-klokke for damer

Mobilprodusentens tidligere Bluetooth-klokker har, ifølge en pressemelding fra Sony Ericsson, oppnådd stor suksess på verdensbasis. Derfor fortsetter de nå med en ny utgave som er beregnet på kvinnelige mobilbrukere.

Med MBW-200, som klokken kalles, kobles via Bluetooth til din mobil. Det betyr for eksempel at hvis mobilen din ligger begravd i bunn av vesken din, vil Bluetooth-klokken gi deg beskjed når noen prøver å ringe, og når du mottar SMS.
OPPDATERT: Sony Ericsson bekrefter overfor Mobilen.no at Bluetooth-klokkene kommer i butikkene i neste uke.

Mange funksjoner

Karmen Mandic, produktsjef i Sony Ericsson, sier i en pressemelding at MBW-200-klokken gir kvinner både trådløs funksjonalitet og en mulighet til å uttrykke sin personlige mote.

- Vi ser alle etter produkter som vil gjøre livene våres enklere. Ved et øyekast på klokken, kan du se hvem som ringer, hvor mye klokken er, og ved et tastetrykk kan du bytte musikken din, eller bruke den som en musikkfjernkontroll når telefonen din ligger på andre siden av rommet – alt i en stilig enhet, sier Mandic.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Tre ulike design

Sony Ericssons Bluetooth-klokke for damer, er laget i samarbeid med klokkeprodusenten Fossil. Den kommer i tre ulike design, kalt Sparkling Allure, Contemporary Elegance, og Evening Classic. Størrelsen på MBW-200 er 37.3 x 39.6 x 14 mm.

Bluetooth-klokken for damer vil være tilgjengelig fra fjerde kvartal i år i utvalgte markeder. Det foreligger ingen informasjon om når Sony Ericsson MBW-200 kommer til Norge. National Account Manager Erik Sandsmark i Sony Ericsson kan nå bekrefte at Bluetooth-klokkene snart blir å finne i norske butikker.

- Jeg ble lovet at de skulle være i butikk fra- og med mandag (24. november), sier Sandsmark til Mobilen.no.

Les også
Fra klokker til luksusmobil
Les også
Kvinner må betale selv
Les også
Her er Skullcandy-nyhetene
Les også
Verdens første videosamtale fra et armbåndsur
Les også
Se video av LGs videoklokke
Les også
Se bildene av Sony Ericsson C510
Les også
Denne klokka tar videoopptak
Les også
Crikey, en krokodillemobil!
Les også
Mini-headsett fra Nokia
Les også
Nye Cybershot-mobiler lanseres snart
Les også
”Sex and the City”-utgave av W350
Les også
Web, vær og e-post i billig turbomobil.
Les også
Tøft år for Sony Ericsson
Les også
Mobilklokkene kommer
Mer om
annonse