Til hovedinnhold

Her er Skullcandy-nyhetene

Den mest imponerende nyheten siden CeBIT i fjor, er hodesettet Stack, der Skullcandy har klart å bygge inn to høytalere på henholdsvis 40 og 90 millimeter i hver av øreklokkene. Så har de lagt til separate volum og tonekontroller for hvert øre. Effekten opplever du først når du ar hodesettet på. Stort nærmere konserthuset kommer du ikke uten billett.

At hodesettet mest av alt ser ut som en kløvd kokosnøtt kan vi leve med. Får du ikke attityde med disse klokkene, så får du det aldri.

Enkelagent

Hodesettet Double Agent, der den ene øreklokken inneholder en MP3-spiller med støtte for SD-kort, kommer også i en variant uten MP3-spiller. Da heter den bare Agent. Double Agent ble raskt utsolgt da den først kom til Norge, og etterforsyningen ble stjålet før den krysset grensen. Skullcandyagent Harald Kristiansen i No Border kan derfor ikke si noe eksakt om når nye forsyninger kan være på plass.

I sortimentet har Skullcandy også lagt til et sett øreplugger i tre. Nå er det riktig nok ingen fare for at du skal få flis i ørene. Silikonplugen er den samme som på de øvrige ørepluggene til Skullcandy, men selve huset der den 8mm lille høyttaleren ligger er laget av tre.

De nye trepluggene har fått navnet Hölua.

Fargesterkt

Ørepluggene Chops har høyttalere med hele 15mm diameter. Settet kommer i knallsterke farger, og er lett gjenkjennelig ved at øreplugene har fått en bøyle som holder dem på plass. Det rimelige hodesettet ”Ikon” kommer også i en ny variant med litt annen design enn på originalen. Ikon II har 30mm høytalere.

30 mm høyttalere er det også på de nye Ikon Soft, som minner om den originale Ikon-serien, men har fått polstring på hodebøylen.

I tillegg til disse nyhetene kommer også de kjente modellene i nye varianter, både når det gjelder farger og materialvalg. Dessuten vil enkelte av de mest populære modellene også få mikrofon og svarknapp så de kan brukes med Iphone.

I Norge er det No Border som har agenturet på Skullcandy. Her forteller Harald Kristiansen i No Border hva vi har i vente.

[wip4: video=301 width=540 align=left]

Mer om
annonse