Til hovedinnhold

Se bildene av Sony Ericsson C510

I oktober i fjor trodde vi mobilen som gikk under kallenavnet ”Kate” var nærmest lanseringsklar, men så hørte vi ingenting fra Sony Ericsson de påfølgende ukene. Nå har det dukket opp nye bilder av kameramobilen på nettsidene til Daily Mobile, og ”Kate” har samtidig blitt omdøpt til Sony Ericsson C510.

Ut ifra spesifikasjonene kan vi se at dette er en mobil i mellomklassen, men den har en rekke funksjoner som virker svært lovende – særlig dersom du er interessert i å bruke mobilen som et kamera.

Kamerafunksjoner

Sony Ericsson C510 er etterkommeren til K770 og skal etter sigende være i salg fra februar 2009. Hvilke land dette gjelder opplyses det imidlertid ikke om. Om du vil ha en god kameramobil som ikke koster all verdens, ser C510-en svært lovende ut.

(Artikkelen fortsettes.)

Den har nemlig et 3,2-megapikselkamera med autofokus, LED-lys, ansiktsgjenkjenning, ”smil”-utløser (som venter med å ta bilde til personen i bildet smiler), og automatisk linsebeskytter. I tillegg har C510 blant annet en QVGA-skjerm på 2,2 tommer, 160 MB internminne, og direkte opp- og nedlastning av videoer til You Tube.
Se flere bilder av Sony Ericsson C510 på nettsidene til Daily Mobile.
 

Mer om
annonse