Til hovedinnhold

Mobilklokkene kommer

Det er ikke så lenge siden vi skrev om armbåndsuret m500, som med trykkfølsom skjerm og innbygget SIM-kort fungerte som mobiltelefon. Noen ulemper hadde den riktig nok, som at den ikke virket med norsk SIM-kort, og at den ikke hadde verken kamera eller plass for minnekort.
Men det har de nyeste mobilklokkene, som i tillegg er vanntette og kjører smarte operativsystemer med muligheter vi bare hadde drømt om.
Alibaba ...
Et selskap som har satt seg fore å formidle slike klokker til forhandlere rundt om i verden er Alibaba.com. Her finner vi et relativt stort utvalg i armbåndsmobiler med ulike egenskaper.
EP2502 skal være selveste juvelen i krona, med Windows CE-operativsystem, Bluetooth, 1GB minne og støtte for minnekort opp til 2 GB. På toppen av dette kommer WiFi og klient for Skype- og MSN-samtaler.
Til og med et 2 megapiksler kamera har produsenten klart å få inn i armbåndsmobilen.
Skjermen har en oppløsning på 128x160 punkter, og er trykkfølsom med skriftgjenkjenning.
Nå er EP2502 noe større enn klokker flest, men ikke så stor at det ser helt håpløst ut. Batteriet skal ha en levetid på 3 timer tale, eller 160 timer standby. Klokken spiller MP3-filer og kan vise film.
Den kommer ikke med norske menyer, men om du klarer deg med engelsk er den unektelig ganske artig.
... og de 40 røverne
Morsomme er også et par andre produkter fra samme selskap. Epodatech står nemlig også bak de noe suspekte produktene Nokai FN95 og en telefon de har hat mot nok til å merke med et eple og kalle iPhone P168.


Gjør et røverkjøp på "kjente" merkevarer!

Mer om
annonse