Til hovedinnhold

Dette skal være verdens tynneste spillbærbare med GTX 1070

MSI slipper skikkelig slank laptop med kraftige grafikkmuskler.

Disse tider skal spillbære PC-er helst ikke by på altfor mange kompromisser når det gjelder ytelse, og samtidig er slank livvidde alltid også en attraktiv egenskap i dette segmentet. Nå har MSI kunngjort en ny modell som går langt i å ivareta begge deler.

Den nye maskinen heter GS63VR Stealth Pro og ble i likhet med mange andre nyheter for tiden avduket under den pågående Computex-messen i Taiwan.

GS63VR 7RG Stealth Pro.

GTX 1070 i syltynn innpakning

GS63VR Stealth Pro har en 15,6-tommer skjerm og kommer med det potente Nvidia-skjermkortet GTX 1070 med 8 GB videominne under panseret. Samtidig har den en tykkelse på magre 17,7 millimeter, noe som ifølge MSI gjør den til den tynneste bærbare med denne maskinvaren.

I tillegg veier det også ganske beskjedne 1,9 kilogram. PC-en har ellers opptil Intel Core i7-prosessor Kaby Lake-generasjonen, opptil 32 GB minne og både harddisk og SSD, men av uspesifisert størrelse.

Skjermen har vanlig, full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler, har IPS-panel og skilter med en solid oppdateringsfrekvens på 120 Hz og responstid på 3 millisekunder. Ellers er det verdt å merke seg at maskinen kommer med Thunderbolt 3.0-standarden, i tillegg til HDMI og DisplayPort.

GS63VR Stealth Pro har ennå ikke fått noen pris- og lanseringsdato, men dette vil trolig bli avslørt ganske snart. Mer informasjon om MSIs nye maskin finner du på produktsiden.

Acer har også sluppet en spinkel spillbærbare med mye muskler »

Les også
Denne boksen gir laptopen din masse grafikkmuskler
Les også
Razers svindyre spillbærbare har endelig blitt mye billigere
Les også
Asus ROG Zephyrus GX501 med GTX 1080 Max-Q: Rå kraft i syltynn innpakning
Les også
Razers ultralette Blade Stealth har fått større skjerm og mer krutt
Les også
For 39 999 kroner kan du slenge et GTX 1080 på ryggen
Les også
Nvidias Max-Q gir supergrafikk til «ultrabærbare»
Les også
MSI skal snart vise frem en ryggsekk-PC for VR
Les også
Lenovo kommer endelig med en skikkelig kraftig spillbærbar
annonse