Til hovedinnhold

Dette skal være verdens tynneste spillbærbare med GTX 1070

MSI slipper skikkelig slank laptop med kraftige grafikkmuskler.

MSI

Disse tider skal spillbære PC-er helst ikke by på altfor mange kompromisser når det gjelder ytelse, og samtidig er slank livvidde alltid også en attraktiv egenskap i dette segmentet. Nå har MSI kunngjort en ny modell som går langt i å ivareta begge deler.

Den nye maskinen heter GS63VR Stealth Pro og ble i likhet med mange andre nyheter for tiden avduket under den pågående Computex-messen i Taiwan.

GS63VR 7RG Stealth Pro.
MSI

GTX 1070 i syltynn innpakning

GS63VR Stealth Pro har en 15,6-tommer skjerm og kommer med det potente Nvidia-skjermkortet GTX 1070 med 8 GB videominne under panseret. Samtidig har den en tykkelse på magre 17,7 millimeter, noe som ifølge MSI gjør den til den tynneste bærbare med denne maskinvaren.

I tillegg veier det også ganske beskjedne 1,9 kilogram. PC-en har ellers opptil Intel Core i7-prosessor Kaby Lake-generasjonen, opptil 32 GB minne og både harddisk og SSD, men av uspesifisert størrelse.

Skjermen har vanlig, full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler, har IPS-panel og skilter med en solid oppdateringsfrekvens på 120 Hz og responstid på 3 millisekunder. Ellers er det verdt å merke seg at maskinen kommer med Thunderbolt 3.0-standarden, i tillegg til HDMI og DisplayPort.

GS63VR Stealth Pro har ennå ikke fått noen pris- og lanseringsdato, men dette vil trolig bli avslørt ganske snart. Mer informasjon om MSIs nye maskin finner du på produktsiden.

Acer har også sluppet en spinkel spillbærbare med mye muskler »

annonse