Nyhet

Acer slipper syltynn spillbærbar med masse muskler

Predator Triton 700 byr på GTX 1080 under panseret.

Computex-messen er i full sving, og med det også produsentens kamp om publikums gunst med nye teknologiske lekkerbiskener. Acer har nå dratt en ny bærbar PC opp av hatten som burde ha en viss appell for de spillglade, nemlig Predator Triton 700.

Predator Triton 700 har først og fremst den attraktive egenskapen at den stiller med det høyst potente skjermkortet Nvidia GTX 1080 under panseret, som plasserer maskinen i en ennå relativt eksklusiv gruppe spillbærbare.

Spinkle saker

Det andre punktet Acer bruker som salgsargument for sitt nye beist er tykkelsen. Den nye maskinen kan skryte på seg en livvidde på spinkle 18,9 millimeter, som har blitt mulig ved hjelp av Acers såkalte AeroBlade-vifter. Disse benytter ekstra tynne blad av metall i stedet for plast, og opererer uten plasskrevende bur.

Acer Predator Triton 700.

Triton 700 kommer med 15,6-tommers skjerm med full HD-oppløsning, og for spillfantastene er Nvidias G-Sync-teknologi på plass, som skal hindre plagsom riving i bildene. Tilkoblingene omfatter Thunderbolt 3, to USB 3.0-porter, én USB 2.0-port, HDMI 2.0, DisplayPort og Ethernet.

Av øvrige spesifikasjoner skilter Acers nye spillbærbare med opptil Core i7-prosessor av Kaby Lake-generasjonen fra Intel, opptil 32 GB minne og to SSD-er av uspesifisert størrelse. Mekanisk tastatur med programmérbare baklys er også på plass, og det samme er lydteknologien Dolby Atmos, som lover realistisk surround-lyd.

Ikke uventet snakker vi såvisst ikke om en direkte billig maskin. Predator Triton 700 skal lanseres i Europa i august til en startpris på 3400 euro, som tilsvarer cirka 32 000 kroner. Nøyaktig norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent.

Flere tynne bærbare med GTX 1080 er på vei »

Les også
Acer slipper spillbærbar for deg som ikke har så store krav
Les også
Acer slipper bærbar PC for spillere som ikke har så høye krav
Les også
Acers nye spillskjerm er svær, bred og buet
Les også
Acer Predator 17 X (GTX 1080): Så godt yter GTX 1080 i en bærbar
annonse