Nyhet

9to5Mac: Slik ser nye iPhone ut

Lekket bilde to uker i forveien.

I går ble det klart at Apples høstlansering vil gå av stabelen 12. september, og tradisjonen tro er dette tiden for nye iPhone-modeller.

Mesteparten er tilsynelatende lekket på forhånd: Apple vil lansere tre nye telefoner, alle med iPhone X-design. To vil komme med OLED-skjermer, på henholdsvis 5,8 og 6,5 tommer, og så vil det i tillegg komme en variant med LCD-skjerm på 6,1 tommer.

Navnet: iPhone XS

Nettstedet 9to5Mac har nå fått tak i det de mener er offisielle bilder av de to nye OLED-modellene, som ifølge dem med stor sikkerhet skal få navnet iPhone XS.

Det betyr sannsynligvis at den største modellen vil hete iPhone XS Plus, som også samsvarer med informasjonen vi snappet opp hos den norske nettbutikken MyTrendyPhone nylig. De mente imidlertid at XS var den billigste varianten med LCD-skjerm.

Ut fra bildene kan det se ut som om OLED-telefonene vil komme i gullfinish, noe Apple også jobbet med for iPhone X, men aldri slapp.

Kilden hos 9to5Mac er Guilherme Rambo, som tidligere blant annet var den som først fant iPhone X-ikonet inne i iOS-koden, og dermed ga oss de første indikasjonene på designet. Han har også funnet referanser til en ny iPad med tynnere rammer.

Nye Apple Watch, ifølge 9to5Mac.

Ny Apple Watch

Nettstedet hevder også å ha et offisielt bilde av nye Apple Watch Series 4. Bildet indikerer at klokka vil få en skjerm som strekker seg fra kant til kant i langt større grad, og ryktene har ment at Apple Watch-skjermen med det skal bli cirka 15 prosent større.

På skjermen ser vi også et klokkeutseende som har mulighet for langt mer informasjon enn tidligere. Et nytt hull har dukket opp ved siden av rullehjulet på siden, sannsynligvis for å gi plass til en ekstra mikrofon, og selve hjulet og knappen er tilsynelatende noe redesignet også.

Les også
I kveld kan du oppgradere iPhonen din
Les også
Hjemknappen er død: Her er Apples nye «billig»-mobil – iPhone Xr
Les også
Endelig kommer Samsungs brettbare mobil – slippes i november, sier Samsung-sjefen
annonse