Til hovedinnhold

Dette kan være Nokias gigantmobil Lumia 1520

6-tommers Nokia-mobil kan få kraftig firekjerners prosessor.

Den 26.-27. september har Nokia et arrangement i New York, hvor de ifølge nettstedet WPCentral.com kan komme til å lansere både sitt første nettbrett og en mobiltelefon. Nå har det dukket opp et bilde av det som skal være en Nokia Lumia 1520 – en mobiltelefon med skjerm på 6 tommer. Denne telefonen har tidligere blitt omtalt med navnet «Bandit».

Er dette kabinettet til Nokia Lumia 1520 («Bandit»)?

Lumia 1520 vil ifølge ryktene få en firekjerners Snapdragon-prosessor og den seks tommer store skjermen vil få 1080p Full HD-oppløsning. For å få støtte for Full HD skal telefonen bli utstyrt med den kommende GDR3-versjonen av Windows Phone 8.

Tidligere rykter skal ha det til at Lumia 1520 vil få en liten forhøyning der kameralinsen sitter, og at telefonen skal kunne knipse bilder med minst 20 megapikslers oppløsning.

Er bildet ekte?

Selv om WPCentral ikke kan bekrefte om bildet av Lumia 1520 er ekte eller ikke, mener nettstedet at det er stor sjanse for at det faktisk er det. Telefonen på bildet er utstyrt med et beskyttelsesdeksel, og telefonen er plassert ved siden av det som ser ut til å være en Lumia 1020 – for å illustrere størrelsen på telefonen.

Bildet viser at telefonen har en ramme og en skjerm som ser ut til å ligne på et bilde av telefonens chassis, som dukket opp på nettet i januar. Det, sammen med at teksten proto.nokia.com er trykket nederst på telefonen, bidrar til at det virker sannsynlig at bildet er ekte. Denne teksten skal ifølge WPCentral finnes på alle testmodeller fra Nokia. Også måten ikonene er arrangert på startskjermen til telefonen tyder på at det er GDR3-versjonen av Windows Phone 8 som kjører på den.

Les også testen av Nokia Lumia 925

Les også
Se de nye bildene av Lumia 1520
Les også
– Nokia er i siget på Windows-plattformen
Les også
Slik ser Nokias første gigantmobil ut
Les også
Diger Windows-mobil på vei fra Nokia
Les også
Nokia Lumia 925: Den lekreste Nokia-mobilen noensinne?
Les også
Nå oppdateres Nokia-telefonene
Les også
Windows-mobilene kan snart få Full HD-skjermer
annonse