Nyhet

Se de nye bildene av Lumia 1520

Den kommende 6-tommeren til Nokia stilte til photo-shoot.

En utro mobiltester for Nokia, som går under kallenavnet KaZ, har lekket mange nye bilder av den kommende mobil- og nettbretthybriden Nokia Lumia 1520 til nettstedet The Verge.

De siste ukene har det dukket opp flere bilder som kunne knyttes til nettopp Lumia 1520, men bildene og informasjonen fra KaZ virker som enda sikrere bevis på hva vi har i vente. Nokia, eller skal vi kanskje begynne å si Microsoft nå, har invitert til et arrangement i slutten av september, der de sannsynligvis vil lansere giga-mobilen sin (eller mini-nettbrettet sitt).

Avslører detaljer

Bildene til KaZ viser en sværing med full-HD-skjerm (1080p) som kjører nye Windows Phone 8, altså med oppdateringen General Distribution Release 3 (GDR3). Denne store oppdateringen byr på flere justeringer, men også nye funksjoner, slik som at du enkelt kan lukke programmer som kjører i bakgrunnen, en dedikert kjøremodus, og ikke minst støtte for nettopp Full-HD-skjermer.

Videre får du en ekstra rad med "fliser" (tiles) på Nokia Lumia 1520. Kameraet skal være omtret det samme som i Nokia 925, med Pure View-teknologi. KaZ hevder for øvrig at hybriden vil ha 2 GB RAM, 32 GB interneminne og plass til SD-kort. Som antydet i tidligere rykter, vil prosessoren være en Snapdragon 800.

Les også: – Nokia er i siget på Windows-plattformen

Se flere bilder hos The Verge

Les også
Nokia holdt på å satse på Android
Les også
Dette kan være Nokias gigantmobil Lumia 1520
Les også
Nokia Lumia 925: Den lekreste Nokia-mobilen noensinne?
Les også
Nå oppdateres Nokia-telefonene
Les også
Windows-mobilene kan snart få Full HD-skjermer
annonse