Til hovedinnhold

Trådløs håndfri med musikk i bilen

Trådløse høyttalere til å feste på solskjermen er ikke noe nytt, og Sony Ericsson har allerede flere slike i sitt sortiment. Men det nyeste skuddet på stammen, AB900, kan også spille musikk fra mobilen via bilens stereoanlegg.

A2DP og FM

Teknologien som benyttes er velkjent, men brukes foreløpig ikke i så mange produkter. Du kobler telefonen til den trådløse høyttaleren ved hjelp av Bluetooth, og kan spille musikk via høyttaleren, fordi settet støtter A2DP-profilen. Denne løsningen virker også med de aller fleste mobiltelefoner fra andre produsenter, med unntak av Apple Iphone (ikke A2DP-støtte).

Musikken fra høyttaleren kan igjen sendes videre til bilens stereoanlegg via en innbygget FM-sender med kort rekkevidde. Når en samtale kommer inn mutes musikken, og du kan snakke i vei med begge hendene på rattet.

Settet har et display som viser hvem som ringer, og kan i tillegg lagre fem forhåndsdefinerte telefonnummer og talepost.

Batteri

Batterikapasiteten er oppgitt til 40 dager standby, eller 26 timer tale. Om du spiller musikk kontinuerlig, skal batteriene vare i 18 timer.
Settet leveres med to frontpanel som kan byttes ut – ett er sort og ett sølvfarget.

Pris er ikke oppgitt

Mer om
annonse