Til hovedinnhold

Wave får ikke WiMP - ennå

Samsung Wave er en spennende mobil av flere grunner. For det første kjører den det helt nye operativsystemet Bada. For det andre fronter den en ny skjermtype kalt Super AMOLED. Videre åpner Samsung egen applikasjonsbutikk til Bada.

Samsung Europa sa ved lanseringen av Wave at telefonen ville få støtte for musikkstreamingstjenesten WiMP her i Norge. Dette har foreløpig ikke blitt bekreftet av Aspiro, som står bak den tekniske løsningen. Nå er Samsung Wave på vei ut i butikkene, men stemmer det at den får støtte for WiMP?

- Det stemmer at vi er i dialog med Samsung – både her i Norden og også i Sør-Korea. Så langt er det ikke startet utvikling av WiMP for Bada, men vi vurderer dette fortløpende, sier musikksjef Per-Einar Dybvik i Aspiro til Mobilen.no. 

- Vi er i dialog med de fleste håndsett produsenter og de er alle svært interessert i å få WiMP tilgjengelig for sine plattformer, inklusive Microsoft og Nokia. I samarbeid med Nokia utvikler vi nå en Symbian-versjon som også støtter Symbian ^3. Vår kunde/partner i USA, som bruker vår plattform, har for øvrig også utviklet en Blackberry-versjon, avslutter han.

Skal du ha WiMP på mobilen i dag er Android ditt eneste valg, men en iPhone-utgave er også på vei. Aspiro venter fortsatt på godkjenning, etter at Apple først avviste tjenesten.

Mer om
annonse