Nyhet

Slik blir LG V30s unike lydløsning

Den nye toppmodellen lar deg skreddersky lydkvaliteten med «digitale filtre».

LGs ivrige markedsføringskampanje av deres neste toppmodell V30 har hittil gitt oss lovende opplysninger om både skjermen og kameraløsningen. I en ny pressemelding har LG nå lettet på sløret om hva slags lydløsning vi kan vente oss, og den blir visst ganske uvanlig.

I likhet med forgjengeren V20 kommer også V30 ikke uventet med den såkalte HiFi Quad DAC-løsningen, som i korte trekk er en dedikert lyddel som skal levere lyd i kvalitet så nær originalkilden som mulig ved å minimere forvrengning og hvit støy.

LG V30 kommer imidlertid med en enda mer avansert utgave av denne lydteknologien i form av en ny 32-bits Hi-Fi Quad DAC som gir brukeren muligheter til å skreddersky lydkvaliteten etter egne preferanser.

Digitale filtre

Slik ser den nye lydløsningen i LG V30 ut..

Dette gjør den ved å bruke digitale filtre, som man vanligvis kun finner i mer kostbart lydutstyr, til å endre karakteristikken til lyden. LGs ingeniører benyttet denne teknologien til å utvikle det de mener er de beste kombinasjonene av karakteristikker i form av fire optimale forhåndsinnstillinger som brukeren kan velge mellom.

Ellers innebærer løsningen at venstre og høyre lydsignal kan justeres separat, noe som legger til rette for balansering i høy detalj, og ifølge LG har de klart å kutte ned forvrengningen ned til 0,0002 prosent. V30 skal altså by på veldig klar lyd.

I tillegg til dette kommer lydopptakeren i LG V30 med mulighet til å bruke mobilens receiver som mikrofon, noe som gjør at den kan ta opp lyd i et stort dynamisk område, som igjen innebærer at både kraftige og lave lyder tas opp klart og tydelig.

Som med LG V20 har Hi-Fi-produsenten Bang & Olufsen også satt sitt merke på V30 i form av at de har «raffinert» den generelle lydkvaliteten på mobilen og satt sitt eget unike preg på lyden. Dette betyr også at det følger med ørepropper fra den danske lydprodusenten, som tidligere.

Det er ventet at LG skal kunngjøre sin nye toppmodell den 31. august, så det er trolig ikke lenge til vi får alle detaljene.

LG V30 ser ut til å bli skikkelig lekker: Disse lekkede bildene skal vise telefonen i all sin prakt »

Les også
LG bekrefter: Toppmodellen LG V30 kommer til Norge
Les også
LGs nye flaggskip blir en skikkelig lekkerbisken
Les også
Slik blir nye LG V30
Les også
LG V30 får unikt kamera
Les også
LG hinter om syltynne skjermrammer på V30 med dette bildet
Les også
LGs nye mobil retter seg mot dem som er kresne på lyden
Les også
LG lanserer G6 Plus som byr på en rekke forbedringer
annonse