Nyhet

Slik blir nye LG V30

Opplåsing med stemmen eller ansiktet er noen av nyhetene.

LGs neste toppmodell V30 nærmer seg lansering, og for å pirre nysgjerrigheten til forventningsfulle fans har selskapet begynt å dryppe opplysninger om mobilen. Etter nylig å ha delt informasjon om både skjermen og kameraet, har det nå kommet mer informasjon om hvordan flaggskipet blir å bruke.

I en fersk pressemelding forteller nemlig LG litt mer om vi vi kan vente oss av påfunn når det gjelder brukeropplevelsen på V30. Flaggskipet kommer med det nye menydesignet UX 6.0+, som skal by på en god del forbedringer, ifølge LG.

Et eksempel er tilgang til den såkalte Graphy-funksjonen i kamerappen på V30, som lar brukeren bla gjennom profesjonelle bilder og innstillingene som disse bildene benytter, for så å bruke disse innstillingene på sine egne bilder, slik som hvittbalanse, lukker, ISO og så videre.

Flyttbart «vindu» i stedet for ekstraskjerm

Slik ser den nye «alltid på»-skjermen ut på V30..

Dermed skal det altså bli enklere å ta bilder med «profesjonelt» preg. Ellers kan LG opplyse om at det nye UX 6.0-grensesnittet på V30 vil komme med flere sikkerhetsfunksjoner, som for eksempel ansiktsgjenkjenning som kan brukes til å låse opp mobilen med frontkameraet selv når skjermen er avslått.

I tillegg forteller LG at det blir mulig å låse opp V30 med stemmegjenkjenning via egendefinerte nøkkelord, som gjør at man kan låse opp mobilen uten å trykke på noen knapper eller berøre skjermen.

Ellers kan LG opplyse at ekstraskjermen man finner på V20 denne gangen er blitt endret til et konfigurerbart, semi-gjennomsiktig vindu som gir deg kjapp tilgang til de mest brukte funksjonene, og som kan dras inn og ut på sidene av hovedskjermen. V30-skjermen får videre en utvidet «alltid på»-funksjonalitet som kan vise både verktøy, musikkspiller og personlige bilder.

LG har indikert at de skal vise frem sin nye V30 den 31. august, så det trolig ikke lenge til vi får vite alle detaljene om mobilen.

Her er flere detaljer om skjermen på V30 »

Les også
Slik blir LG V30s unike lydløsning
Les også
LG V30 får unikt kamera
Les også
LG hinter om syltynne skjermrammer på V30 med dette bildet
Les også
LGs nye mobil retter seg mot dem som er kresne på lyden
Les også
Snart skal LG avsløre sin nye toppmodell V30 – slik ser den trolig ut
annonse