Til hovedinnhold

Ny oppdatering til Desire

Nå er det mulig for alle HTC Desire-eiere å laste ned en ny oppdatering til sin telefon. For ikke lenge siden ble Desire oppdatert til den siste Android-utgaven 2,2, også kalt Froyo.

Oppdateringen inneholder forbedret støtte for Gmail multi-innboks , noe som vil gjøre e-postutveksling lettere for de som har flere Gmail-kontoer på telefonen. I tillegg skal oppdateringen fikse småfeil som kan oppstå i systemet. Snakker du russisk, vil det også være et forbedret russisk tastatur med i denne oppdateringen.

Ta sikkerhetskopi

HTC anbefaler alle å ta en sikkerhetskopi av all viktig informasjon før du oppdaterer telefonen. Selv om den i utgangspunktet ikke skal endre på noe som helst av det du har liggende inne.

Oppdateringen kan hentes ned via Wi-Fi, altså ved bruk av trådløst internett på telefonen. Du vil da slippe å koble telefonen til en datamaskin. Du kan så klart laste ned denne oppdateringen via vanlig nettbruk, men husk da at vanlige kostnader per megabyte da gjelder.

Kommer automatisk

Som regel får du en automatisk beskjed om at en ny oppdatering er tilgjenglig. Skulle denne beskjeden mot formodning ikke komme, kan du søke manuelt etter den ved å gå inn på ”innstillinger” --> ”om telefon” --> ”oppdatering av systemsoftware” --> ”kontroller nå”.

Det anbefales også at du har over 50 prosent strøm på din Desire før du oppdaterer den. Selve oppdateringen skal ta cirka 5 minutter. Den nye programvaren heter 2.10.405.2.

Les også: test av HTC Desire.
Les også: HTC Desire får bedre batterilevetid.
Les også: HTC lager hvit Desire.

(Kilde: HTC.)

annonse