Til hovedinnhold

Desire får bedre batterilevetid

Lesere har tipset oss om at HTC Desire nå ber om å få installere en oppdatering. HTC lanserte oppdateringen for Desire for et par dager siden sammen med en oppdatering for HTC Legend, og begge skal komme "over luften" uten at du trenger å koble mobilen til PC-en for å oppdatere. På vårt eksemplar av Legend har det imidlertid foreløpig ikke skjedd noe.

For å manuelt sjekke om oppdateringer er tilgjengelig til din telefon kan du trykke meny, innstillinger, om telefonen og oppdateringer av systemprogramvare.

HTC Desire får versjon 1.31, og med hvis vi tar med tallene som definerer språket og ROM-revisjonen blir det for oss her til lands versjon 1.21.405.2. For Legend er versjonnummeret 1.31.405.4. Dette er ikke en oppdatering til Android OS 2.2 – telefonen din vil fortsatt kjøre versjon 2.1.

Desire får bedre batterilevetid

HTC har ikke kommet med noen offisiell endringslogg, så det er ukjent hva som egentlig har blitt forandret på. Brukere rundt på forum og sosiale medier er imidlertid samstemt om at batteriet i Desire varer lengre i den nye firmware-versjonen.

I tillegg mener noen at telefonen blir enda mer responsiv, og den skal visstnok slå seg av litt fortere (når du ber den om det altså).

For avanserte brukere kan det nevnes at det virker som oppstartslasteren i Desire nå har gått til versjonnummer 0.80, og dermed må du bruke denne guiden om du skal roote telefonen.

Vi har sendt forespørsel til HTC om en endringslogg, og vil oppdatere saken om vi får mer informasjon.

Hero med Android 2.1

Brukere av HTC Hero har vært nødt til å ha mye tålmodighet i vente på Android OS 2.1. Nå har denne Android-versjonen endelig blitt lansert i Asia, der telefonen går under navnet G3. Når en offisiell versjon når det europeiske markedet er usikkert. Dersom du klarer deg med engelsk versjon, foreløpig uten root, kan du på eget ansvar installere Android 2.1 via forum.xda-developers.com.

Les test av:

(Kilder: htc.com, XDA-developers (Desire, Legend)

annonse