Til hovedinnhold

Er dette Desire HD?

Dette bildet dukket opp på et forum nylig.

I mangel av en modell som tilsvarer HTC Evo 4G i Europa, har ryktebørsen den siste tiden gått varm i påvente av nye og heftige HTC-modeller for det europeiske markedet.

Desire HD ble for ikke lenge siden omtalt som den europeiske utgaven av Evo 4G, og den deler også mange av de sannsynlige spesifikasjonene med den amerikanske modellen. Blant disse er 1 GHz Snapdragon-prosessor, som i seg selv ikke er særegent for disse modellene, ettersom den også sitter i HTC Desire.

Mer interessant er den store skjermen på 4,3 tommer, samme størrelse som vi kjenner fra Windows Mobile-kjempen HTC HD2. Det ryktes også at modellen skal ha HDMI-utgang for høyoppløst avspilling av video til storskjerm og mulighet for videoopptak i HD-kvalitet.

En ramme i et sammenhengende stykke aluminium skal også være på menyen, ifølge ryktene. Konstruksjonen blir ofte omtalt som unibody, og vi finner den allerede i HTCs modell fra tidligere i år, Legend.

Det er ikke godt å si, ut fra bildet som nå har dukket opp, om den siste delen av ryktet stemmer. Det er svært vanskelig å se noe av rammen og baksiden på telefonen på bildet.

I tillegg til Desire HD skal også en versjon av dagens Desire være på vei med fulltastatur. Denne skal ifølge ryktene hete Desire Z. Begge telefonene har allerede dukket opp som erstatningsenheter for defekte telefoner i den tyske operatøren Vodafones datasystemer, men noen offisiell lansering eller bekreftelse har ikke kommet.

Les også: Test av HTC Desire

Oppdatert: Nå også på video

(Kilde: unwants.com via engadget.com)

annonse