Til hovedinnhold

HTC Desire HD og Desire Z nærmer seg

Det begynner å bli noen måneder siden HTC-s siste modeller ble sluppet på markedet. HTC Legend og Desire er stadig gode kandidater i Android-leiren.

Nå ser det ut til at nye ting skjer i HTC-leiren. Android 2.2, også kjent som Froyo etter frossen yoghurt, skal ha blitt tilgjengelig for Desire-brukerne i helgen, dermed har denne oppdateringen kommet vesentlig raskere enn selskapet selv forespeilet. Sist vi hørte om denne oppdateringen var tidsperspektivet en gang før jul.

Desire HD og Desire Z

I tillegg til oppdateringen har det også dukket opp referanser til nye Desire-modeller i den tyske operatøren Vodafones datasystemer. To varelinjer med navnene Desire HD og Desire Z står oppført. Begge er merket med tidligere kodenavn, Ace og Vision.

I tillegg er begge merket med "(swap)". I verkstedsammenheng betyr dette som regel at det dreier seg om bytteenheter som gis der verkstedet har problemer med å fikse feil på defekte telefoner.

Desire HD har blant annet vært omtalt som den europeiske utgaven av Evo 4G. En skjerm på 4,3 tommer, kraftig prosessor og Android vil være blant likheten. Dessuten skal telefonen få såkalt "unibody"-skall. Dette er samme typen deksel som HTC Legend har, altså et nesten uavbrutt stykke aluminium.

Desire HD vil også få et kamera på 8 megapiksler. Desire Z skal derimot likne mer på den originale Desire-modellen, med unntak for et utskyvbart fulltastatur. Det aller meste er foreløpig kun rykter, og HTC har ikke bekreftet noen av modellene ennå.

Les også:

(Kilder: bestboyz.de via phonearena.com)

annonse