Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestTaxiNå!

Finn nærmeste taxi

Med denne appen kommer du deg trygt hjem fra byen i helgen.

Format: iPhone og Android
Pris: 29 kroner

Du har kanskje lurt på hvor alle taxiene er når du faktisk trenger dem? TaxiNå! er en app som skal hjelpe deg med akkurat dette.

TaxiNå!

Delvis, i det minste, for du får ikke vite hvor nærmeste taxi faktisk er, men derimot en oversikt over taxiholdeplasser og taxiselskaper i nærheten. Dette er nok først og fremst nyttig hvis du er i en storby hvor du ikke er kjent, og lurer på hvor nærmeste holdeplass er.

Når du åpner aplikasjonen første gang, viser den automatisk holdeplasser i nærheten av din posisjon. Du kan også bla rundt på kartet og zoome for å finne holdeplasser og taxiselskaper andre steder.

Ikke oppdatert overalt

I mindre byer kan det virke som informasjonen ikke alltid er helt oppdatert. Vi oppdaget at sentrale taxiholdeplasser ikke kom frem i appen.

I tillegg vises kontaktinformasjon for de aktuelle taxiselskapene, med mulighet for å ringe dem direkte.

I noen utvalgte storbyer kan du også bestille taxi via sms.

Det hele fungerer bra, selv om grensesnittet kunne vært polert enda mer. Funksjonaliteten er svært enkel sett fra brukerens side, og vi sitter igjen med en følelse av at dette kanskje ikke var verdt pengene. Når vi i tillegg oppdaget manglende taxiholdeplasser, blir det ikke så mange øyne på terningen.

Terningkast: 3

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Se også:

annonse