TestTaxiNå!

Finn nærmeste taxi

Med denne appen kommer du deg trygt hjem fra byen i helgen.

Format: iPhone og Android
Pris: 29 kroner

Du har kanskje lurt på hvor alle taxiene er når du faktisk trenger dem? TaxiNå! er en app som skal hjelpe deg med akkurat dette.

TaxiNå!

Delvis, i det minste, for du får ikke vite hvor nærmeste taxi faktisk er, men derimot en oversikt over taxiholdeplasser og taxiselskaper i nærheten. Dette er nok først og fremst nyttig hvis du er i en storby hvor du ikke er kjent, og lurer på hvor nærmeste holdeplass er.

Når du åpner aplikasjonen første gang, viser den automatisk holdeplasser i nærheten av din posisjon. Du kan også bla rundt på kartet og zoome for å finne holdeplasser og taxiselskaper andre steder.

Ikke oppdatert overalt

I mindre byer kan det virke som informasjonen ikke alltid er helt oppdatert. Vi oppdaget at sentrale taxiholdeplasser ikke kom frem i appen.

I tillegg vises kontaktinformasjon for de aktuelle taxiselskapene, med mulighet for å ringe dem direkte.

I noen utvalgte storbyer kan du også bestille taxi via sms.

Det hele fungerer bra, selv om grensesnittet kunne vært polert enda mer. Funksjonaliteten er svært enkel sett fra brukerens side, og vi sitter igjen med en følelse av at dette kanskje ikke var verdt pengene. Når vi i tillegg oppdaget manglende taxiholdeplasser, blir det ikke så mange øyne på terningen.

Terningkast: 3

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Se også:

Les også
Forbyr pirattaxi-app
Les også
Taxibeat lansert i Norge
Les også
RuterReise: Er du sent ute?
Les også
Essensielle apper til Windows Phone
Les også
Dette er de essensielle iPhone-appene
Les også
Dette er de essensielle Android-appene
annonse