Til hovedinnhold

Taxibeat lansert i Norge

Gi sjåføren din ris eller ros rett etter taxituren.

Taxibeat kaster seg inn i konkurranse med Click A Taxi, TaxiNå! og TaxiStation og andre taxi-apper på det norske markedet. Med denne appen slipper du å ringe sjåføren. Alt du trenger å gjøre er å søke opp nærmeste taxi og bestille med et tastetrykk. Det unike ved denne appen er imidlertid at du får se bilde av sjåføren, se hvilke tjenester eller finesser drosjen har å by på og ikke minst at du kan legge igjen en vurdering av taxisjåføren når du har smelt igjen døra.

– Taxibeat er den eneste Taxi-appen som gir deg full frihet til å velge din "personlige" sjåfør, uavhengig av taxiselskap. Inspirert av TripAdvisor får du også muligheten til å evaluere taxisjåføren etter endt kjøretur, til glede for andre Taxibeat-brukere, sier daglig leder Gregory Gjini i Taxibeat i en pressemelding.

Taxiene som deltar på prosjektet er merket i appen med slikt som at den har barnesete, at det er tillatt med dyr, at du kan ta med ski i taxien eller at det tilbys gratis trådløst nett. Skinnseter og ekstra stort bagasjerom er også på listen. I skrivende stund finner vi tre ledige taxisjåfører i Oslo-området, og alle er merket med fullt navn, bilmodell og hvor langt unna de er.

– Vi bruker Google Maps og finner din eksakte adresse umiddelbart. I tillegg gir vi deg oversikt over hvor de nærmeste bilene befinner seg, og historikk over hvem har du kjørt med. Når du har bestilt gjennom Taxibeat får du fortløpende informasjon på kartet, som beregnet avstand og mye mer. Når turen er over blir du spurt om å legge inn en vurdering, forklarer Gjini.

Taxibeat kan brukes i flere land, deriblant Frankrike og Hellas. Sverige og Danmark kommer etter sigende på listen om kort tid. Du må registrere deg for å bruke appen, men betaler ingen månedspris eller pris per bestilling.

Last ned Taxibeat til Android eller iPhone (gratis)

Les også: Står du fortsatt i taxi-kø?

(Kilde: Pressemelding)

Mer om
annonse