Tek.no

Test RuterReise

Er du sent ute?

RuterReise forteller deg hvilken buss du skal ta og når den går.

Audun M Solheim
4 Sept 2012 06:51

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Å få oversikt over kollektivtrafikken kan være en utfordring for noen hver. RuterReiser er en app som skal gjøre det enklere for deg å reise kollektivt. Mange kjenner denne appen som Trafikanten, men nå er det altså RuterReise som er navnet.

RuterReise.

Den gjelder ikke bare for Ruters nett i Oslo og Akershus, men hele Østlandet.

RuterReise har en reiseplanlegger hvor du kan legge inn avreise- og ankomststed, hvorpå programmet forteller deg hvilken rute du må følge og eventuelle bytter du eventuelt må foretå for å komme deg velberget frem.

Finn holdeplassen

Selvsagt er det også kartvisning slik at det skal være lettere å finne frem til holdeplassen. Du kan også se på kartet hvor nærmeste stoppested er, eller søke etter stoppesteder.

Appen gir også sanntidsinformasjon om utvalgte ruter, men her er det stort forbedringspotesiale hva gjelder nøyaktigheten.

Du finner ikke mye spennende funksjonalitet i denne appen, og vi synes også at grensesnittet burde fått seg en overhaling og vært mer oversiktlig. Noe av det vi synes mangler er muligheten til å klikke på et transportmiddel i en rute og kunne få opp tidtabell for den aktuelle ruten. Et mer oversiktlig kart over rutetraseer hadde også vært kjekt å ha.

I det hele tatt er det en del vi savner i denne appen, men vi kan kanskje ikke klage – den er i det minste gratis.

Karakter: 3

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Se også:

Les også
Ruter slipper tre nye apper
Les også
TaxiNå!: Finn nærmeste taxi
Les også
Essensielle apper til Windows Phone
Les også
Dette er de essensielle iPhone-appene
Les også
Dette er de essensielle Android-appene
annonse

Les også