Til hovedinnhold

Vi pakker opp Samsung Galaxy S III

Endelig kunne vi i fred og ro pakke Samsung Galaxy S III ut av esken.

Samsung Galaxy S III kommer ikke i salg før 29. mai, men så lenge hadde vi ikke tålmodighet til å vente. Vi har derfor tjuvstartet ved å legge fingrene på et litt umodent eksemplar av arten.

Ikke klar for test

Siden det fremdeles er ett og annet som ikke er optimalisert i programvaren, så har Samsung oppfordret oss å vente med å presentere testresultater til endelig programvare er klar. Det respekterer vi, for vi ønsker heller ikke at det skal være et misforhold mellom produktet vi tester og det du får i hånden når du kjøper mobilen.

Når det er sagt, så har vi selvsagt ikke kunnet styre oss for fristelsen til å kjøre en side ved side-test av Galaxy S III og HTC One X. Spesifikasjonene på de to telefonene er temmelig like, men selv med uferdig programvare bekrefter eksperimentet at Samsung Galaxy S III gruser HTC One X i Benchmark-testene.

Testen kommer vi tilbake til når vi har fått den ferdige telefonen i hendene, men en ting kan vi slå fast med det samme – Samsung Galaxy S III er ingen plastleke. Bli med oss når vi pakker monstermobilen opp av esken:

annonse