Til hovedinnhold

Samsung har blokkert S Voice

Taletjenesten er forbeholdt Galaxy S III-brukere.

Tidligere denne uken kunne alle som har en smartmobil med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) laste ned og prøve Samsungs "Siri-kopi" S Voice. Dette er en funksjon som debuterer på flaggskipet Samsung Galaxy S III.

Nå har imidlertid Samsung blokkert den lekkede S Voice-appen som kunne lastes ned via utviklerforumet XDA Developers. Nå er den kun tilgjengelig for Samsung Galaxy S III-brukere, ifølge The Verge.

Samsung har selv innrømmet at de har blokkert den lekkede appen, og kaller den en uferdig første-utgave av S Voice.

– En første testversjon av S Voice som ble funnet på Internett har blitt blokkert, ettersom Samsung Electronics ikke vi at forbrukerne skal bedømme kvaliteten på taletjenesten basert på en testversjon. Når produktet er lansert, vil Galaxy S III-brukere får muligheten til å oppleve S Voice til fulle, heter det i en uttalelse fra Samsung.

Har du lastet ned appen vil du nå få melding om nettverksfeil når du prøver å bruke den. Riktignok ryktes det at en modifisert utgave av S Voice allerede er tilgjengelig fra det samme utviklerforumet.

Om S Voice blir offisielt tilgjengelig for andre Samsung-mobiler, eller øvrige Android-mobiler, er foreløpig ikke kjent.

(Kilde: The Verge)

Mer om
annonse