Tek.no

Nyhet

LGs neste toppmodell kan ta etter Samsung Galaxy S6 Edge...

...men er det noen vits med kurvet skjerm på toppen av telefonen?

LG/Samsung/Tek.no, montasje
21 Des 2015 08:50

Én av de kanskje aller mest unike mobiltelefonene på markedet akkurat nå, heter Samsung Galaxy S6 Edge. Sammen med storebror Galaxy S6 Edge+ er den alene om å ha kurvet skjerm som strekker seg helt til bakenden av telefonens sider – enn så lenge.

Nå melder nemlig Pocket-lint om at også Samsungs landsbroder LG kan være på trappene med en slik mobil, men ikke med kurvet skjerm på sidene. Istedenfor skal visstnok skjermen ha en bøy på toppen, som skal gi deg et kjapt og tilgjengelig varslingsfelt.

Ryktet stammer opprinnelig fra den etterhvert kjente Twitter-kontoen @evleaks, som har en nærmest ubrytelig rekke av mer eller mindre treffsikre spådommer og ryktemakerier bak seg. Dermed virker det med en gang litt mer sannsynlig at dette er mer enn løse rykter. Her er det opprinnelig innlegget:

sitat""

Videre har også LG allerede lang erfaring med kurvede mobiler, bare motsatt vei. Stort sett alle toppmodeller fra selskapet de siste årene har vært kurvet innover, på samme måte som mange TV-er og skjermer nå til dags. Kurvingen har imidlertid vært relativt svak, og å bøye skjermen så skarpt som Samsung gjør i S6 Edge-modellene sine er nok langt mer utfordrende.

LG har tidligere laget bøyde mobiler – men da innover. Her representert ved LG G Flex og LG G Flex 2.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Får færre konkurrenter fra erkerivalen neste år

Nøyaktig hvilken modell det er som blir kurvet vites ikke, men hvis LG faktisk bestemmer seg for å produsere en slik telefon vil den kanskje få færre konkurrenter å bryne seg på neste år. Ifølge et tidligere rykte vil nemlig Samsung droppe den ene modellen med kurvet skjerm neste år, og heller satse på én slik telefon. Det skal visstnok være den lille modellen som må bøte med livet, mens en 5,8 tommers etterfølger til Galaxy S6 Edge+ vil bringe arven videre.

Samsung skal visstnok gjøre Galaxy S7 enda mer spesiell neste år:
Galaxy S7 kan få trykkfølsom skjerm »

(Kilde: Pocket-lint, @evleaks)

Les også
Se alle bildene av HTCs kommende One X9
annonse

Les også

Loading
annonse

Dagens beste tilbud

I samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no
Loading