Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestBig is beautiful: Slik er Samsungs nye supergigant

Har iPhone 6 Plus møtt sin overmann?

Designerne må ha bøttet innpå med Møllers tran.

Introduksjon

Samsungs første Galaxy S6 satte flere rekorder. Blant annet har den høyere skjermoppløsning enn noen annen mobil, og den knuste også rekorder i flere ytelsestester.

S6 Edge+ er sydd over samme lest som S6 Edge, men i en atskillig større innpakning. Siden vi allerede har testet Samsung Galaxy S6 Edge, tar vi her utgangspunkt i denne testen, og peker på hvilke forskjeller vi har funnet i løpet av testperioden.

Få også med deg testen av den vanlige S6 Edge-modellen her »

Samme design

S6 Edge+ er storebroren til S6 Edge (til venstre). Det meste er tilsynelatende som før, men nykommeren har fått enkelte forbedringer. Den store skjermen gir også plass for en ekstra kolonne med ikoner uten at skjermen virker overlesset. Foto: Espen Irwing Swang, Tek.no

Det var designen som vekket størst oppmerksomhet ved lanseringen av modellen som heter Galaxy S6 Edge. Her er skjermen strukket ut over sidene på telefonen, slik at det ser ut som om den knapt har noen ramme i det hele tatt. Samtidig er bruken av metallfolie under et nesten uknuselig glass med på å gi telefonen et langt mer eksklusivt uttrykk enn selskapet klarte med sine skinn-imitasjoner i plast.

Denne designen er videreført i Galaxy Edge+, som har fått en skjerm som måler 5,7 tommer. På den «vanlige» Edge-modellen er det en 5,1-tommer skjerm.

Android Lollipop

Samsung Galaxy S6 Edge+ har Androids nyeste operativsystem, Android Lollipop. Det er lite som er endret siden forrige Edge-lansering, men noen småting er det. Den buede skjermen byr på litt andre funksjoner enn det var på den første Edge-modellen, noe vi skal komme tilbake til.

Telefonen har også fått mer arbeidsminne, 4 GB mot tidligere 3 GB. Kameraet er det samme som i den mindre utgaven, men nå er både front- og bakkamera utstyrt med optisk bildestabilisering. Ved lansering av den nye kamerabrikken gjorde Samsung et stort poeng av at kameraet skal være bedre enn det du finner i Apple iPhone 6.

Dette og mer kommer vi tilbake til på de følgende sidene >>

Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB
10
Fantastisk
Anbefalt

Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB

sitat"Samsung Galaxy S6 Edge+ er en rå maktdemonstrasjon fra verdens største mobilprodusent."

Fordeler

 • Krysse av
  Elegant design
 • Krysse av
  Råsterk prosessor
 • Krysse av
  Fantastisk skjerm
 • Krysse av
  God lydkvalitet
 • Krysse av
  Raske nettforbindelser
 • Krysse av
  Stort arbeidsminne
 • Krysse av
  Forbedrede kantskjermfunksjoner

Ting å tenke på

 • Bytt
  Ikke utskiftbart batteri
 • Bytt
  Ikke støtte for minnekort
 • Bytt
  Ikke vanntett
 • Bytt
  Høy pris
 • Bytt
  For stor for noen